Originally Posted by hannen
Nadiuca,ce ma bucur ca ai soacra buna!!!
Eu am avut o criza pe la inceputul sarcinii,mi-a fost tare dor de ea,am plins vreo 2 zile de a crezut omul ca ma imbolnavesc .Se si enervase,a zis ca ma pune la pachet spre egipt:D
Ai dreptate si cu sotul.Al meu este autoritar.Nici ei nu sunt oameni bagaciosi dar nici al meu nu-i de ala care sa suporte sfaturi de la cineva,nici macar de la maica-sa,pacat ca ea ii da numai sfaturi bune:smile308:
La noi e invers,soacra-mea ma roaga sa-i zic omului cite ceva pt. ca stie ca eu am metodele mele.Toate chestiunile mai delicate imi sunt pasate ca sa le rezolv ca toti se tem de "zmeul" meu:D :D
Plus ca le e o frica la toate ,soacra si cumnate sa nu patesc eu ceva,o zgirietura,sau daca ne faceam masti pe fata si ma iritam sau daca ma epilau si ma inroseam,erau toate varza de frica sa nu se ia omul de ele.
Sa o fi vazut pe soacra-mea cum statea cu comprese cu gheata pe fata mea cind m-am iritat de la o masca si cum incerca sa-l tina pe om la distanta sa nu ma vada ,ca le pastea o mare morala.
Asa ca ele stiu ca ma iubeste omul ,n-au tupeu nici sa sufle prea tare sa nu ma supere:D :D adica sa nu i se para lui,ca ele s-au obisnuit cu mine,ele stiu ca eu nu-s rea si nu ma supar din nimic,problema e cu zmeul cum ziceam.Nici nu viseaza vreo unul sa zica crrr despre mine ca e jale:D :D