Originally Posted by
nur
salam aleikum,
dupa ce am citit postarile m-am gandit sa va povestesc si despre reactia parintiilor mei fata de convertirea mea:eu nu avem decat 16 ani cand am devenit muslimah alhamdulillah ,era plina de mine si proveneam dintr-o familie foarte puternica pe vremea aia,dupa momentul convertiri si casatoriei religioase (celebrate in acceasi zii ,si la fix cateva zile dupa ce l-am cunoscut pe Ahmad)a trebuit sa merg acasa si sa-l prezint parintilor mei pe "sotul" meu ...in primul rand tata:pt el ziua cand sa oficiat legalizarea casatoriei la ambasada ,a fost ziua cand pt el fiica lui cea mare a murit.(si moarta am tot fost aproape 16 ani pt el,nici cand a murit nu m-a vrut langa el)iar mama:a refuzat cu vehementa orice fel de comunicare ,dar in urma cu cateva luni dupa ce m-a amenintat ca ea nu va iesi nici o data cu mine pe strada "mumificata"a ridicat sreagul alb iar acum este pe punctul de a se convertii la islam ,este o eleva silitoare,respecta religia pe care eu si Amin o avem si chiar a ajuns sa se isterizeze la gandul ca fiica ei ar fii putut claca la un moment dat din cauza presiunilor la care ea m-a expus.insh'Allah sa fie macar pe jumatate de infocata si devotata islamului pe cat a fost in potriva lui.Allah sa va aiba in paza lui ,pupi multi la scumpici:002: