Masha Allah habibty.Ce frumos?:smile310: Vreeeeeaaaaaa si euuuuuuuu:smile16: :D Ma intrebam: Tu cand faci mancare , stai cu aparatul de fotografiat langa tine?:smile19:
Multumim frumos pentru mancare:D
Allah barik fik
Printable View
Masha Allah habibty.Ce frumos?:smile310: Vreeeeeaaaaaa si euuuuuuuu:smile16: :D Ma intrebam: Tu cand faci mancare , stai cu aparatul de fotografiat langa tine?:smile19:
Multumim frumos pentru mancare:D
Allah barik fik
in sfarsit o reteta 100% arabeasca...
si in sfarsit am aflat cum se face orezul la voi, ca m-a innebunit o cunostiinta ca la voi orezul e brun la culoare, si l-am facut in "n" feluri si nu era la fel. na, era greu sa-mi spuna de cele 7piperuri...
intr-adevar , pozele erau cam mari:rolleyes: , incearca sa le micsorezi inainte sa le pui, cu image resize.
kusbara e coriandru?
DA,e coriandru si la noi poti sa-l iei si de la plafar si sa-l macini daca nu gasesti in magazine.Dar deja a aparut o firma de-a lor de condimente si la noi.stai sa ma duc sa vad cum se numeste...........
Durra se numeste.Si mai este o fima Fuchson in pungulite mici si verzi care are de la patrunjel macinat,tarhon pana la coriandru toate natiile de condimente:smile01:
la orezul normal nu punem 7 spieces. eu pun numai sare si magi si ulei de masline.Quote:
Originally Posted by amal
pozele mi le redimensioneaza automat photobucket, ma duc sa vad ce le pot face si poate le mai miscoreaza inshaAllah.
diseara va mai pun inshaAllah inca o reteta.
daca il am acasa, da il tin langa mine, dar nu la toate mancarurile. numai la alea arabesti ca nu prea toata lumea intelege cum se face , si nici condimentele care sunt. mi se pare cel mai usor sa explici o reteta si sa nu dea gres persoana care o face. de multe ori am umplut cosul de gunoi cu tentative :smile308: , caci eu una eram antitalent la bucatarie , nu ca acum as fi mai breaza :DQuote:
Originally Posted by iman_elsayed
Quote:
Originally Posted by anca
DURRA,cred ca despre ea este vorba,nu?:smile01:
Salam alekom,
fetelor aveam de gand sa postez si eu niste retete arabesti dar voi, harnice cum sunteti, le-ati postat pe toate care le stiam si eu
Sigur ca as putea sa postez si mancaruri romanesti dar eu stiu sa fac numai din cele complicate si ar fi prea mult de scris si explicat. Ma gandesc totusi la ceva
Pe curand
pai pune si complicate, ce are?
mie imi plac complicate...mai ales cele la cuptor.
pune ce ti-ar face tie placere sa mananci...
apropo de mancare, mie mi-e foame, asa ca ma duc sa fac peste.:smile01:
Mai, nu ma provoca, ca mie imi place sa mananc muuuuuuuuuult. Si eu am facut peste azi dar acum mi-e foame iar. Cine ma invita la masa?:smile33: :smile33: Sa aveti pregatita o farfurie mare pt mine:oQuote:
Originally Posted by amal
Hai ca ma gandesc la un desert usor de facut