Quote:
Originally Posted by Rania
Daca vedem mai devreme iti ziceam "Hai la mine",ca am cumparat(nu eu,el:smile16: )ceva bun...pui strips si aripioare cu cartofi ,gogosi de la Donuts si nu mai stiu ce mai era pe acolo.
Printable View
Quote:
Originally Posted by Rania
Daca vedem mai devreme iti ziceam "Hai la mine",ca am cumparat(nu eu,el:smile16: )ceva bun...pui strips si aripioare cu cartofi ,gogosi de la Donuts si nu mai stiu ce mai era pe acolo.
:smile308: :smile308: :smile308: :smile308: Nimeni nu ma iubesteQuote:
Originally Posted by maryam
draga Anca, am facut ciorba de burta dupa reteta ta...a iesit buna insa nu a fiert in 30min:smile308: .Tot 2 ore am tinut carnea la fiert...am cumparat din magazin burta, importata din Germania...na, nu stiu de care sa mai cumpar, dar 30 min de fierbere mi se pare S.F. deja:D ...
important e ca e f buna la gust...:p
Conteaza ca a fost buna ,nu?Si nu este Sf,chiar exista in caserole burta prefiarta si taiata.Care ai luat-o tu era taiata?:confused:
nu era taiata...dar de alta nu am vazut...next time
Draga amal,ce faci?Ne-ai bagat pe toate la cura de slabire?:36_35_8:
nIMIC DE MANCARE?:36_1_71:
n-am uitat de retete...chiar acum ma gandeam sa pun una.
de slabit eu una am nevoie ca am dat-o pe placinte si deserturi si nu am mai facut sport demuuuuuult...he he.chiar am fost seara la o plimbare...sa nu ma anchilozez de tot.
:10_5_137: Bine,eu astept ca mor de foame,macar cu gandul sa mananc:p
pun ceva libanez pt admin care se gandeste la tara lui si la mancare...poate voi stiti deja reteta, dar o pun pt cei care nu o stiu...mie imi place foarte mult sa mananc taboulleh vara.
Taboulleh
Ingrediente:
3 rosii
1/2 cana (80g) burghul
1 legatura patrunjel/coriandru verde
1 ceapa rosie
menta
1/4 cana suc lamaie (60ml)
1/4 cana ulei masline (60ml)
sare
Taiati rosiile cubulete, sucul acestora si cubuletele se pun peste burghul intr-un castron si se introduc in frigider pt 2 ore sau pana burghulul s-a inmuiat.
Taiati marunt patrunjelul, ceapa, menta.
Combinati patrunjelul, ceapa, menta cu burghulul si rosiile,adaugati sucul de lamaie, uleiul de masline, sarea,apoi amestecati bine.
Draga Amal,eu mananc Taboulleh pe post de salata ,cu "garnitura" de pui prajiti,de mecsi,de masarin,de sis kebab,de..de:D Eu nu sunt puiut:36_1_21: AAAAA stiti ce am facut sambata?SHAKRIE;) DELICIOS.Si stiti cu ce am mancat-o?Cu Cuba:D Acum ai inteles ce inseamna pt mine mancare?:p
Va pun reteta mai tarziu daca vreti:)