[QUOTE=Iman3]MashaAllah Emma!
. Tu ai carte din aceea de familie?
Nu stiu exact despre ce carte vorbest.Da am primit o carte maronie,luam orez,zahar(alimente) mai ieftin ca o cota pe an celputin asa am inteles eu.
Despre asta este vorba?
Printable View
[QUOTE=Iman3]MashaAllah Emma!
. Tu ai carte din aceea de familie?
Nu stiu exact despre ce carte vorbest.Da am primit o carte maronie,luam orez,zahar(alimente) mai ieftin ca o cota pe an celputin asa am inteles eu.
Despre asta este vorba?
Val,multumesc pentru raspuns.:smile06:Quote:
Originally Posted by val
Quote:
Originally Posted by oardy
stai mai mult la umbra,sa te racoresti:smile01:
Iote de cine dadui aici; stateai ascunsa, nu? Vino-ncoa' sa te pup, IMANEL scump si drag!:smile01: :999: :kuzya_01:Quote:
Originally Posted by Iman3
Ca-re-va-sa-zi-ca, plecati! Bre, dar spunea colea- la ureche sa nu auda niminea- nu-i ase ca ai net si acolo?:cup1:
Spor la impachetat si sa nu ne uitzi!:smile01:
Quote:
Originally Posted by val
val....si mai cum? exprimarea asta am mai intalnit+o undeva si tot de la o persoana care nu avea nici in clin nici in maneca cu subiectul.
* nu cumva vb de aceeasi persoana?
* esti purtatorul de cuvant al lu* myryam?
*asa se explica interventia ta la un subiect la care nu ai postat nimic,dar ai sarit sa dai replica ...pt altcineva!
* lu* myryam i+a fost explicat cum stau lucrurile .
* si inca foarte frumos.dar curios ca nu a inteles de la pers care i+a explicat si ...uite ca a inteles tocmai de la tine!
* cumva i+a fost explicat in alta limba de acea persoana?
*iar tu i+ai explicat pe limba ei?
*te rog sa numai intervii mai ales acolo unde nu ai legatura cu subiectul !
Quote:
Originally Posted by myryam
*nu vrei sa ma insotesti? ca nici tu nu intelegi raspunsurile care ti se dau!
Quote:
Originally Posted by Gia_si_David
* gia ...iubita ,iman doar ce a venit din syria.:D *
*se bucura pt mine ca numai e nevoie sa alerg pe la bucuresti dupa acte ,asa cum a facut ea.
* o zi buna!
Oardy,eu zic sa termini cu scandalul.Intreb ce cred de cuviinta,nu trebuie sa-ti cer voie.Quote:
Originally Posted by oardy
:006:
Oardy habibty cred ca ai fost dura cu Myryam si Val. Poate din cauza problemelor este enervata... Dar mai bine ignora mesajul decat sa raspunzi dur ( parerea mea :D ). Si cine stie , poate si lui Myryam ii este interesant si nici nu stii cum o data vreo sora de-a noastra poate sa intrebe si ea sa stie toate formalitatile ... Cine stie?
Sorry , si eu ma gandeam in caz ca esti musulmanca ce-ti trebuie certificat de botez? Sau iti trebuie doar din ce familie provii? Si mie mi-a fost cerut ( Egipt) certificat ce atesta religia , evident ca am prezentat documentul de la moschee.;) Dar , ma rog , tari diferite , cerinte diferite
Insha Allah sa rezolvi totul si sa te bucuri de viata ta din Siria :smile28:
:012:
Quote:
Originally Posted by myryam
* cred ca ai nevoie de mai multa umbra decat mine.
* ai uitat ca m+ai intrebat PE MINE?
* cumva folosesti 2 nume... myryam si ..val?
* te intreb pt ca acuma tu ai raspuns in locul lu* val,iar val a raspuns in locul tau.
*nu puteti vb fiecare pt ea?