Stiu ca Anna Inshaa ALLAH nu se va supara deloc pe mine:smile06: dar as spune ca folosirea servetelelor umede nu are legatura cu spalarea in zonele atinse de murdarie, profetul *salat* si oamenii din vremea aceea se poate sa fi folosit in multe randuri prosop ud sau ceva de genul acesta, dar azi noi avem APA!!!ALHAMDULILLAH!
Dupa fiecare necesitate fiiologica se spala foarte bine zona respectiva, ganditi-va ca se poate si o picatura de urina sa sara pe o parte a piciorului nu si atunci ce facem? Stergem zona cu un servetel si picatura?????
Acum sigur ca in cazuri extreme, in lipsa apei sau stiu eu ce sit poti folosi servetele (foarte!:D ) umede, dar obligatoriu este sa te speli temeinic.
Si dupa ce ai facut-o iti faci din nou ablutiunea.
Daniela, nu cred ca se poate pune pr ca sa recuperezi acele rugaciuni in care ai facut wudu astfel, mai ales ca profetul *salat* a spus ca neamul sau este iertat ptr trei lucrui si printre acestea este si ceea ce ai facut din greseala- adica fara sa stii ca trebuia astfel.
DOAR ALLAH STIE INTENTIA NOASTRA!!!
Inshaa ALLAH stiinta este a lui ALLAH istagfiru ALLAH Al-Aziim ptr ce am spus si nu-i e pe plac.