Originally Posted by
Villhelmiina
ce araboaice?
romancele sunt clar superioare ..nu numai ca sunt mult mai frumoase dar sunt si mai harnice
scuza-ma anamaria, dar cate fete arabe cunosti tu BINE, adika PERSONAL? abia atunci poti spune daca sunt mai harnice, adika daca muncesc toata zia, fie in casa lor, fie la job-ul lor, cat de mult au gija de copii s.a.m.d.
ma uitam pe youtube .....la niste cantarete araboaice, e drept erau frumoase dar la fel de dezbracate precum cele din trupele sexy de la noi
in orice tara, limba si cultura, muzica comerciala se vinde muuult mai bine cand e o 'imagine" de calitate care o promoveaza. cauta pe youtube videoclipuri ale lui feyrooz sau majeeda arroomi sau om kolthoom.... cu siguranta nu stii cine sunt ele.... iti spun eu: sunt cele mai mari cantarete arabe din toata timpurile... si muzica lor nu se compara cu cea cantata de dezbracate , gen boose elwawa (in traducere libera, "pupa buba!")
; sunt
de ce araboiacele inseala mai putin?
simplu , de frica ! pai stiti ce pateste o femeie in Iran daca este adulterina? daca nu stiti...e mai bine asa !
femeile din iran nu sunt deloc araboaice... :36_1_21: :36_1_21:
si inca ceva: sa stii ca si araboaicele crestine inseala intrun procent muuuuuuuuult mai mic decat romancele, tot crestine.... oare de ce? la ele oricum nu mai intervin pedepsele de genul celor aplikate femeilor PERSANE din iran....
o groaza de araboaice fumeaza si cate n-au cercel in nas chiar daca poarta hijab ....am vazut o multime prin magazinele din bucuresti..mi-am dat seama ca-s araboiace dupa nasul stramb si pielea inchisa ,ochii inchisi....asta ca sa nu-mi ziceti ca erau romance convertite.
IN MOD SIGUR cunosc, chiar si in buc, MUUUUUUULT mai multe femei arabe, 100% de la mama lor... si pe cuvantul meu ca nu am vazut nici macar una cu cercel in nas.... si nici asa tangential prin magazinele din bucuresti!!!!
si inca ceva: orice femeie cu nasul stramb, piele mai creola si ochi negrii e araboaica?!?!?! hai ca asta nu am mai auzit-0!!!! :36_1_21: :36_1_21:
desi daca ma uit bine in oglinda , observ ca sunt foarteeeeeeeeeee alba! si sa nu spui ca sunt asa, pt ca mama e alba, pt ca eromanca... vrei sa iti atasez o poza cu fam din partea tatalui sa vezi ce albe sunt femeile.... ? sincer, tu asa stii despre arabi femei sau barbati ca snt TOTI cu pielea mai inchisa? :36_1_21: :36_1_21:
eu acum nu vreau sa zic ca o femeie araba nu are nici o calitate ....poate ca asta reiese....nu vreau decat sa spun ca femeia araba nu poate fi considerata un exemplu ...ca -s de toate felurile ca orice alt tip de femeie
nu mai zic ca o colega a vizitat egiptul si a stat in casa unor egipteni ...mi-a zis ca erau 20 de femei in casa si toate aveau o gura cat o sura si nu faceau decat sa tzipe, sa barfeasca si sa gateasca toata ziua.
asta pt ca NU sunt harnice? :36_1_21:
Asa femei guralive nu a vazut de cand e ea si cica nu e asta un exemplu izolat, mai sunt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
cate femei romance mahalagioaice am cunoscut eu., sa fiu sanatoasa! si barfitoare si invidioase de nu mai puiteau!!! ca sa nu mai zic de pupin - posteriorul (ca sa nu ma exprim altfel) care e absolut ceva normal in romania in zilele astea ( vb de romania pt ca aici intru in contact cu zeci de oameni in fiecare zi,.. nu vad oamenii asa de indeaproape in alte tari)
oricum , cand iti mai faci asa pareri despre oameni, fa-ti-le despre oamenii pe care intr-adevar ii cunosti.. nu asa din auzite!!!!! :(