salam aleikum,eu ma lovesc acum in aceste zile de o grea incercare....Amin urla cat il tin plamanii ca el vrea brad si cadouri ca toti copii si prietenii lui...ce sa fac? sa nu il mai las afara? sa-l izolez in casa sau sa aplic pedepse nu POT!! atunci am ajuns la un compromis :i-am explicat de ce nu poate avea toate acestea si mi-a raspuns :Oumi dar este sunna ,si eu pot sa am !!" atunci i-am spus ok ,in cazul asta am sa dau hijabul jos ! a inceput sa urle sa tipe ca mama lui nu are voie sa dea hijabul jos .si l-am intrebat ;de ce?" raspunsul a fost :pt ca esti musulmana alhamdulillah !" ok in cazul asta nici tu nu ai voie sa ai asa ceva pt ca si tru esti musulman alhamduilillah,:36_1_21: compromisul de care va spuneam a fost sa mergem si sa cumparam un robot mult dorit si sa ne plimbam in oras:"doar sa vedem si noi ce fac crestini nu sa facem la fel ca ei "ca doar suntem musulmani alhamdulillah """ in felul asta am rezolvat eu problema craciunului cu Amin ,inshAllah sper sa fie la fel de usor cu toate cele care vor venii :)