Originally Posted by
manuela
:006: Acum simt si eu nevoia sa intervin,cu toate ca am incercat din rasputeri sa ma abtin.Daca toata lumea citeste la fel ca mine toate postarile atunci draga sora Genan ai citit si tu postarea mea unde va povesteam despre casatoria mea(muta).
da, am citit-o si ti-am scris si parerea mea in legatura cu asta, si ti-am pus si cateva intrebari, sper sa mai tin bine minte, toate ibtr-o postare la care tu nu ai mai raspuns.... tot acolo spuneam de ce eu sunt impotrica a acestui lucru, kiar si daca ar fi permis in islam asa ceva, (astaghfiruallah) si anume pt ca EU simt ca am valoare si ca nu vad de ce as fi inkiriata pt o perioada mai lunga sau mai scurta de timp. Consider ca atunci cand ma casatorsc o fac pt toata viata, nu pt o periada care are domnu' kef de mine.... apoi s areinnoim un contract.... nu mi se pare deloc fare (corect, onest, cinstit) pt o femeie. nu vb strict de tine, insa as pune urmatoarea intrebare: cu totii stim ca exista doamne de companie, de lux, primesc o anumita suma de bani, pt a tine companie domnilor, pt diferite perioade de timp. intrebarea mea este urmatoarea: care este diferenta intre o astfel de 'doamne" si o femeie musulmana care accepta sa i se faca un astfel de contract, ANUAL....? adika daca sotul nu mai vrea, are dreptul lui sa nu mai reinnoiasca acel contract, ca in cazul prezentat mai sus, in care, dupa X perioada de timp, nu mai vrea pe acea "doamna" alaturi de el, si la revere, alta la rand...
Un raspuns foarte urgent al fratelui Suleiman suna cam in felul urmator:cine face aceasta casatorie=curvar,tirfa.M-am abtinut din bun simt si din dorinta ca lucrurile sa nu ia o alta directie,dar vad ca acum te-ai aprins cam repede.Ce a spus Emilia este mai grav decit ce a spus fratele Suleiman?
da, din punctul meu de vedere ce a spus emilia este mult mai grav, si consider ca ceea ce a spus suleiman este adevarat. inca o intrebare: ai idee cum se spune in limba araba la femeie usora? daca stii aseamana acel cuvant cu cuvantul muta ( casatoria temporara, de placere) si vezi la ce concluzie ajungi insha allah
De ce nu a venit nimeni cu rugamintea de a se abtine cineva,cind ati citit postarea sorei voastre(a mea)si s-a lasat sa se inteleaga CE?Nu sunt genul sa ma incalzeasca scuze dar consider ca Emilia nu a spus ceva grav,care sa merite raspunsul tau,ca de altfel nici postarea mea nu merita acel raspuns.Daca va deranjez prefer doar sa citesc
aici fiecare isi expune punctul de vedere, e liber s afaca acest lucru, atata timp cat vb civiliza. nu a zis nimeni ca deranjezi si ca trebuie sa pleci. fiecare e liber sa contrazica opinia unui alt membru.. daca esti contrazisa nu inseamna ca si deranjezi!
fara a mai interveni,nu pot sa vad aceste discrepante intre frati.
Imi pare rau ca ceea ce scrieti nu aplicati.
oare acuma tu de ce ne judeci? cunosti pe cineva personal de aici, ca sa stii cum aplika fiecare?
Unde este acum iubirea intru Allah intre frati?
Apropo,legat de alt subiect,credeam ca cel mai inversunat inamic al Islamului este Osama,sau Zarkaui,din cauza carora atita lume uraste numele nostru si credinta noastra. scuza-ma dar cred ca aici esti deja offtopik.... si nu cred ca trebuie sa abordam astfel de subiecte aici!!!
E doar o parere personala.Cu scuze daca am suparat pe cineva,cu respect sora voastra Mariem.:give_rose: