Re: Eminentele Femei Ale Islamului
*RABIA AL ADAWIYYA*
A fost o beduina din Bassora(Irak),a trait in perioada anului 717-801.
A fost de o frumusetze extraordinara,a fost si ramane un foarte mare exemplu de dragoste si fidelitate pentru Islam!:give_rose:
Ea a abandonat bogatziile si fericirile materiale ale acestei lumi, pentru a se consacra total lui ALLAH subhanahu wa ta'ala!:give_rose:
:give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose:
MULTZUMESC LUI ALLAH subhanahu wa ta'ala CA M-A AJUTAT SA TERMIN!
Dragi mei:give_rose: va multzumesc pentru rabdarea,(RABDAREA FIIND O MARE CALITATE A MUSULMANULUI)de care ati dat dovada,asteptandu-ma ca sa termin:give_rose:
Sper ca aceasta lectura va contribui (cat de putzin) la cultura noastra.
Daca cumva am greshit cu ceva la traducere,ma rog la BUNUL ALLAH subhanahu wa ta'ala SA MA IERTE!
EL subhanahu wa ta'ala ESTE A TOTSTIUTORUL!
SFARSHIT:give_rose: :give_rose: :give_rose:
Sa fii binecuvantata si rasplatita din plin pentru efortul tau si sunt sigura ca din calitatile Marilor Doamne ale islamului .......putem gasi si la tine...........eu sunt mandra ca putut cunoaste astfel de oameni.............chiar si virtual!!!!!!!!
PENTRU DUMNEAVOASTRA , DOAMNA.........:give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose:
:salam:
Iti multumim Gabi pentru traducere si Insha Allah aceasta informatie sa fie folositoare pentru noi toti. Fie ca Allah sa te rasplateasca.
Cei care au de adaugat ceva va rog imi scriti un PM si eu Insha Allah o sa adaug in postari.:kuzya_01: :kuzya_01:
Daca doriti cititi si aici despre Sotiile Profetului Mohamed ( Sallalahu Aleyhi w Salam