se intampla oricui din cand in cand...dar nu-i nimic :smile26:
Printable View
Decat ca aceasta Zina Dumitrescu sa argumenteze decizia ei cu asa chestii stupide prin nu stiu ce articole de ziare, mai bine pastra pentru ea si pentru sufletul ei aceasta dorinta macar pana se convertea si putea spune tuturor dupa aceea daca intr-adevar simtea nevoia unei confesiuni in fata intregii natiuni.Insa...in niciun caz nu sunt de acord ca ea sau oricare alta persoana sa isi construiasca o imagine pe spatele unei religii pe care poate nu o cunoaste nici 1%. Insa....ea stie mai bine ce simte si ce doreste cu adevarat...
Salam Aleykum
La moda sa fii muslim??? Sper ca era o afirmatie ironica.
La cum se vad lucrurile in media cred ca a fi musulman (pardon maomedan) este mai rau decat tortura, ceva groaznic, a fi pagan, terorist, a fi blamat, a fi dintre ultimii oameni...ati inteles ideea.
Iar cei care se convertesc dupa 9/11 sau alte incidente sunt sigura ca nu ar face-o fara a fi convinsi in sulfet de adevar....pentru ca respingerea pe care o vei primi din partea celorlalti poate fi un sacrificiu pe care nu multi sunt dispusi sa il faca..doar daca aceasta convingere este mult mai puternica.
Ma gandesc ca poate in sufletul ei aceasta femeie este atrasa de islam. Sa nu o judecam , ea fiind o persoana publica, poate a avut retineri sa vorbeasca mai mult despre ce simte.Ar fi o idee buna ca cineva sa bata la usa ei si sa ii dea multe carti despre islam, poate va fi convinsa. S-ar putea sa aiba nevoie de incurajari, iar cartile cred ca i-ar fi de un real folos. persoana care i-ar inmana cartile cred ca ar putea sa vada cum ar reactiona zina la primirea cartilor.