Re: Suflet pentru suflet...
Quote:
Originally Posted by
emilia
cumnatul meu de mult m-a rugat sa ii gasesc o romanca musulmana pt casatorie este irakian siit ,cumva imi refuzi anuntul in caz ca vreau sa ii gasesc pe cineva punand anuntul pe acest site suleiman?:mad:
Imi pare rau sa-ti zic , da o sa refuz .
Pentru ca savantii suniti au interzis casatoria intre sheiti si suniti , nu de alta , dar ei (sheiti) nu respecta ceea ce suniti respecta .
ALLAH a interzis unei musulmance sa se casatoreasca cu unu daca nu e musulman , iar musulman e acela care merge pe calea Profetului *salat* si iubeste ceea ce profetul a iubit , iar seitii nu-i iubesc pe prietenii profetului , iar acela care simte in inima sa un granut de ura fata de Abu-Baker sau Omar sau Othman , iese automat din Islam conform Quranului :
"Cu ei ALLAH ii umple de ciuda pe necredinciosi" 48-29 .
assalamu aleikom, am observat ca postul meu a nascut controverse si vroiam sa imi cer scuze pentru aceasta. pur si simplu va rog sa faceti regulile ca sa le pot urma inshaa allah.
In numele lui ALLAH Cel milostiv indurator
Un barbat musulman sunit numit Mahmoud
- Varsta : 45
- Cetatenie : egipteana
- Starea civila : necasatorit
- Studii : Academia Navala
- Munca : capitan de vas, in prezent pilot in Canalul Suez
- Descriere : Religioasa (Se roaga , tine post, bun musulman)
- Descriere : situatie materiala foarte buna
- Descriere : Fizica (1.70 m , 70 kg )
Doreste sa cunoasca in scopul casatoriei , si ALLAH imi este martor ca intentile lui sunt bune ; cauta un suflet curat, inchinat lui Allah cu care sa-si petreaca tot restul vietii.
Descriere : buna musulmanca, respectabila, capabila sa intemeieze o familie pe baza de respect si religie.
Pozele sunt valabile numai la cerere. Va multumesc!
Quote:
Originally Posted by
suleiman
Imi pare rau sa-ti zic , da o sa refuz .
Pentru ca savantii suniti au interzis casatoria intre sheiti si suniti , nu de alta , dar ei (sheiti) nu respecta ceea ce suniti respecta .
ALLAH a interzis unei musulmance sa se casatoreasca cu unu daca nu e musulman , iar musulman e acela care merge pe calea Profetului *salat* si iubeste ceea ce profetul a iubit , iar seitii nu-i iubesc pe prietenii profetului , iar acela care simte in inima sa un granut de ura fata de Abu-Baker sau Omar sau Othman , iese automat din Islam conform Quranului :
"Cu ei ALLAH ii umple de ciuda pe necredinciosi" 48-29 .
ceea ce spui dumneata nu este adevarat am unchii shiit casatorit cu sunnita si invers ,astea sunt barfe,cu totii suntem musulmanii,nu uita ca noi siiti urmam familiei profetului si nu prietenilor.o intrebare cine iti este tie ca om mai aproape copii,nepotii sau prietenii?:scenic:
Quote:
Originally Posted by
emilia
ceea ce spui dumneata nu este adevarat am unchii shiit casatorit cu sunnita si invers ,astea sunt barfe,cu totii suntem musulmanii,nu uita ca noi siiti urmam familiei profetului si nu prietenilor.o intrebare cine iti este tie ca om mai aproape copii,nepotii sau prietenii?:scenic:
Exact , stiu ca urmati familia , familia imaginata nu ceea reala .
Sunitii casatoriti cu seitii au casotirie gresita , ca si cum nu sunt casatoriti , iar relatia lor poate sa fie numita indiferent cum .
Noi nu urmam familia pentru ca e familia , si nici prietenii pentru ca sunt prieteni , ci profetul pentru ca e profetul Lui ALLAH .
Prietenii profetului sunt mai apropiati inimii mele decat familia mea .
Avem Quranul intre noi , cine simte ura sau ciuda in inima sa fata de unii dintre prietenii profetului este necredincios .
casatoria intre o sunnita si un siit este : haram .
Nici nu se pune problema. E aproape ca si cum acea femeie s-ar casatori cu un crestin.
Tinand cont ca totusi siiti pe langa multe altele mai aculta si de coran , Suleiman ar trebui sa ii permiti Emiliei sa posteze anuntul ,ca sunt cat de cat apropiati de noi,
poate vreo musulmana siita il va vedea , ca oricum nu au siteuri romanesti ei.
Ana maria .
Am zis de la inceput ca acest forum este sunit , si e dedicat sunitilor .
Nu vreau sa deschid o discutie in legatura cu seitii , pentru ca nu s-ar termina cu bine pentru ei .
Numele tau se scrie γΗΡνΙ .