Re: Declaratii de dragoste
mashaah allah surioara Saaliha, iti doresc tot binele din lume si Allah subhanahu wa ta'ala sa te indrume spre viata curata si fericita. Surioara, nu fi trista, Allah subhanahu wa ta'ala da pentru fiecare ce e mai bine, asa ca rabdarea, sunt sigura, ca iti va fi rasplatita negresit.
Sa ai credinta puternica in Allah subhanahu wa ta'ala, iar viata ta va fi plina de surprize frumoase.
Care sunt lucrurile romantice care le-a facut sotul pentru voi?
Al salamou alaykoum wa rahmatullahi wa barakatouhu
Gandindu-ma la randurile scrise de surioara Saaliha,m-am adus aminte ca am cunoscut cupluri de musulmani care aveau si copilasi si cel mai frumos lucru mi s-a parut uniunea dintre ei,dragostea si respectul pe care si le poarta reciproc si ibtelegerea ce domneste.Nu stiu,sunt cupluri in ai caror ochi citesti fericirea si implinirea.Caci ce poate fi atat de frumos ca unirea a doua vieti in fata lui Allah subhana wa ta'ala si cautarea fericirii multumindu-L pe acesta?
Indiferent de religie,sunt de parere ca acolo unde oamenii se iubesc si mai presus de asta il iubesc pe Allah si isi cauta fericirea tocmai respectand ceea ce Allah cere de la ei...toata dragostea lor devine si mai profunda si casnicia merge mult mai bine.Sunt ferm convinsa ca chiar si cea mai puternica iubire dintre doi oameni nu poate fi completa si poate chiar sa apuna acolo unde nu exista un anume sentiment religios.De asemenea,cred cu tarie ca vor fi mult mai fericiti cei care dincolo de iubirea pentru sot/sotie,il asculta pe Allah.Caci respectandu-I poruncile vom avea si mai multa incerdere in cel de langa noi si il vom iubi si ca frate/sora in islam,dincolo de iubirea sot-sotie.
Profetul (sallaAllahou alayhi wa salam) a spus ca mariajul face parte din traditia (sunna) lui si ca cel care nu doreste sa se casatoreasca desi ar avea mijloacele,nu face parte din comunitatea lui.Si tot el (sallaAllahou alayhi wa salam) a mai spus ca mariajul reprezinta jumatate din cerdinta,deci insha'Allah fiecare sa ajungem intr-o buna zi sa gasim persoana potrivita pentru a pune bazele unui camin si insha'Allah in fiecare din familiile noastre sa domneasca iubirea,linistea si supunearea in fata lui Allah subhana wa ta'ala!
Pentru toti cei care sunt casatoriti,insha'Allah sa fiti alaturi de sotul/sotia voastra si in Jannah iar pentru ceilalti sa va dea Allah sotul/sotia potrivita si copii credinciosi insha'Allah!
Al salamou alaykoum wa rahmatullahi wa barakatouhu
Salem aleikum
Eu vreau sa spun ca dragostea este cea mai minunata de pe acest pamant.
Eu sant casatorita cu un om minunat.
Dar vreau sa va spun voua surorilor
Sotul meu a plecat sa lucreze in USA si nu lam vazut de 5ani dar il iubesc din tot sufletul sil astept sa vina sa se intoarca in Egypt.
Sa ne putem vedea.
Sil voi astepta toata viata daca asa vrea cel bun si drept.Allah*salat*
Aisha...Allah subhana wa ta'ala este cu tine si noi suntem aici dc ai nevoie de sprijin. Orice s-ar intampla, prin rugaciune Allah swt iti va reda linistea.
Sotul tau se va intoarce sanatos si fericit acasa...e doar o incercare. Inshallah veti fi fericiti impreuna in Jannah si asta e tot ce conteaza.