Da pana la urma sunt de acord cu tine , dragostea cu timpul se transforma in respect si deprindere...
Oricum dragostea este dragoste :D
Printable View
pey si cum poti sa te culci cu un om pe care nu-l iubesti?Quote:
Dragostea nu e obligatorie intr-o casnicie
:give_rose: :give_rose: :give_rose: pentru aceasta sora care trece prin asa ceva...mult curaj...inshallah sa iei decizia corecta.
ce situatie grea...eu,dc as sti ca raman copiii la mine,l-as lasa si as pleca,sa nu-l mai vad in veci!ce ipocrit...
eu cunosct musulman casatorit cu 2 crestine :D .. prima e casatorita legal, cu acte, a doua e sotie cu numele, ... deci vina e atat a celei de a doua, ca "s-a bagat" peste un om insurat, fara sa ii pese de prima lui sotie, dar si vina lui, ca a dat curs unei asemenea situatii....
Am putea spune ca o sotie musulmana accepta mai usor a doua sotie: ei bine, o fi posibil ( eu una nu as putea suporta asta), dar cred ca numai si numai daca sotul procedeaza asa cum prevad normele islamice, ci in nici un caz asa cum fac oamenii astia de care vorbim aici.
Totusi, eu sunt o fire iertatoare, si mai ales, daca a existat iubire vreodata intre cei doi, sunt de parere ca ea sa ii dea macar sansa sa indrepte ceea ce a facut.. nu stiu cum, nu pot da solutii, insa mi-e totusi greu sa cred ca s-a insurat cu cealalta NUMAI pentru ca e tanara si frumoasa... trebuie sa mai fie ceva... si pt. acel ceva, ar trebui ca ei doi sa discute, sa reflecteze impreuna asupra lucrurilor si sa faca astfel ca nimeni sa nu ( mai ) sufere.
Insha'Allah!
un lucru e clar: la a 2a sotie nici intr-un caz nu l-a atras credinta ei sau religiozitatea ei
o crestina pioasa nu s-ar casatori in veci cu un muslim
un magar egoist-prima s-a invechit ,a venit timpul sa ne luam incaltarii noii,
Draga mea Huda,cum bine ma stii, itzi propun sa vorbeshti cu ea si sa VEZI CE VREA ,ce are de gand,ce e capabila sa sacrifice si ce NU!
Este gata de un divortz?
Este gata sa faca un compromis?
Cat de implicata este ea in ceea ce s-a intamplat intre ei,ce a vrut el si ea a refuzat;
Mai este drum de intorcere inapoi pentru el si a renuntza "la asa zisa sotzie"
Deci draga mea discuta cu ea si apoi vom vedea"ce sa faca de acum incolo"!
Oricum ii urez ca ALLAH subhanahu wa ta'ala sa ii arate calea cea dreapta.
Eu ma abtin,sigur nu vrea domu` sa stie ce as face eu!:D HIHIHIII!!!
Eu nu stiu ce sa mai zic cand vad atata ipocrizie.........dragii de ei veniti de pe alte meleaguri, se plictisesc de prima sotie si hai-rup.......avem aici expuse exponate ca la British Museum.........
Nu are nici-o scuza, atata vreme cat a putut sa minta............minciuna este grav pedepsita si in lumea aceasta si ce dincolo...
Si imi pare rau domunule Suleiman.....femeile judeca cu inima , de foarte multe ori ......dar este de prefrat asa, decat sa judece cu "capul" ala cu care a judecat acest barbat cand si-a luat a doua sotie .
Si nu era deloc intre umeri ......