:006:
assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,
...intr-adevar, ca si alte surori, nu cunosc exact situatia din Romania...
insa...
ma gandesc daca intr-adevar rezolvarea sta la Minister...sigur, merita incercat...
insa...
ce facem daca ei spun, "pai , asa cum exista mai multe versiuni ale Bibliei, consideram ca este normal, de ce ar fi cazul vostru mai special?"... pe deasupra, Romania nu este singura tara in care au aparut aceste falsuri manipulate, si nici cei care intentioneaza aceste modificari, la scara internationala, nu se vor opri aici...iar Ministerul nu cred ca va vrea sa ia o pozitie diferita de celelalate tari...
Allahu alim! ...insa , parerea mea este ca solutia sta in informarea populatiei, prin toate mijloacele, de la " dawa" pe strada, pliante, informarea prin medii,etc...ca acele carti, asa numitele "Coran" , nu sant decat aiureli...trebuie mers pe premiza unui fel de boicot al cartilor deja editate, in definitiv, editurile le tiparesc, ca sa fie cumparate, daca nu cumpara nimeni, nu le vor mai tipari, si pe viitor, inshaallah, se vor informa inainte sa primeasca ceva la tipar...aceasta este parerea mea ... deocamdata...:(
...fie ca Allah ta'ala sa fie multumit de voi toti, inshaallah, amin!
:002:
assalamu alaikum wa rahmatu-llah