Eu nu inteleg femeile astea:scenic: :scenic:
Pai care e problema dragi surori? De ce nu profitati de asta si va chinuiti atata cu mancare , copii etc...Mai bine luati-i sotului a doua si gata , s-au rezolvat toate problemele... Zicem ca nu vrem cariera si job ca sa stam acasa sa educam , sa crestem copii , sa asteptam sotul cu mancare nici calda nici rece ...si l-a sfarsit tot nu ne ispravim si ne gandim : ,, CE bine ar fi sa mai aiba sotul o sotie,,? :scenic: Nu cred ca asta e o problema , eu cred ca majoritatea sunt increzute ca sotul lor nu ar lua o a doua sotie pe nimic in lume , si de aia vorbesc cu incredere despre poligamie ! Si sotul meu poate sa-si ia si 4 , nu am nimic impotriva , dar stiu ca nu-si va lua niciodata :D .
Ar putea el respira daca eu sunt aerul lui?
Ar putea sa zambeasca atunci cand eu sunt zambetul lui?
Ar putea sa iubeasca atunci cand numai eu sunt iubirea lui?
Alhamdulilah ca astfel de discutii nu exista in familie si cred eu ca nu vor exista. In ceea ce priveste poligamia suntem de acceasi baricada . Ne descurcam cum putem , ceea ce facem facem impreuna, nu am nevoie de cineva sa vina sa-mi schimba pamersul la copii , si nici mancare sa-mi faca. Sunt fericita asa cum sunt si Alhamdulilah