in opinia mea citeste articolul de pe situl pe care l-am propus aici.vezi sa stergi spatiile.
daca va deranjeaza situl si credeti ca se opune cu stiinta islamului atunci chiar va rog sa imi stergeti post'ul
Printable View
in opinia mea citeste articolul de pe situl pe care l-am propus aici.vezi sa stergi spatiile.
daca va deranjeaza situl si credeti ca se opune cu stiinta islamului atunci chiar va rog sa imi stergeti post'ul
Cyntia situl a fost sters. Cred ca ti-ai dat sama de ce.
Nu voi da citire intregului articol ca nu are ros si apoi engleza mea saraca nu-mi permite sa traduc acuma totul :D
Musulmanii adevarati au la baza Coranul si Sunna , iar ceea ce a spus Profetul *salat* este pentru noi LEGE , doar El este Mesagerul lui Allah Subhanahu w Ta'ala. AU fost scrise spusele Profetului *salat* referitor la muzica si nu vreau sa ma repet.Quote:
The sincere Muslim who is following the Quran will not find in the Quran ANY PROHIBITION whatsoever OF MUSIC OR SINGING
Cintya sunt hadisuri autentice , slabe si nu mai stiu de care , Trebuie sa facem diferenta intre ele.Quote:
These prohibitions are innovations made up by some of the scholars and their followers who do not shy from refusing to follow the clear commands in the Quran and instead follow man made laws and books of Hadith and Sunna that contradict the Quran...
Si sunt multe alte nuante care m-a determinat sa sterg situl.
Multumesc pentru intelegere.
http://www.uploadz.co.uk/8shahadah.gif
subhanu allah ce demult a fost si nu recunosc ca eu am scris asa ceva masha allah
da acum de exemplu stiu ca doar instrumentele de cantat is haram si vorbele desharte :)