atata timp cat in acele cafenele studentesti nu se serveste alcool sau alte produse intrezise in islam, are voie.... parerea mea , (rog sa fiu corcetata daca vorbesc in necunostinta de cauza)
Printable View
atata timp cat in acele cafenele studentesti nu se serveste alcool sau alte produse intrezise in islam, are voie.... parerea mea , (rog sa fiu corcetata daca vorbesc in necunostinta de cauza)
Eu intreb pt ca recent am aflat ca o musulmana nu are voie sa iasa in public decat pt necesitati.(cumparaturi), nu la stat la taclale si vroiam sa stiu o parere a unor oameni mai studiati in acest domeniu.
Nu, nu are voie sa intre cu un barbat in asemenea locuri si de fapt, daca stau sa ma gandesc bine, ce sa caute in locuri in care sunt la gramada fete si baieti?
Haideti sa fim serioase...va face salat acolo, sau du`a, sau va gasi in acel loc ceva care sa-i sporeasca stiinta de dragul lui ALLAH?
ALLAH iubeste ca robul sau sa fie in locurile in care Lui ii place sa-l gaseasca si uraste ca omul sa fie in locuri pe care el le-a interzis.
Si pe vremea profetului *salat* desi nu erau cafenele si baruri fetelor si baietilor tot li se interzicea sa stea impreuna.
Poate ca este greu intr-adevar sa te tii strans legat de franghia lui ALLAH...si da, este pentru ca a spus profetul *salat*:
"Va veni o vreme cand sa fii musulman o sa fie ca si cum ai tine jar incins in mana."
Si practicarea corecta a islamului, neadaptata ultimelor tendinte este cu adevarat dificila.