Felicitari pentru shahada si bine ai venit in Islam !
Printable View
Felicitari pentru shahada si bine ai venit in Islam !
Mabrouk,ahmad...spune-ne si noua cum de te-ai convertit,mi-as dori asa de mult ca si sotul meu sa fie muslim...sau cel putin,sa fie mai deschis fata de islam!
Felicitari frate Ahmed ,
Ai facut alegerea potrivita , care iti fa vi de ajutor atat in aceasta lume , cat si in Lumea de Apoi , inshaAllah .
Eram catolic inainte,provin dintr-o familie care merge la biserica,o famile foarte credincioasa...cu toate astea de 2 ani de zile am inceput sa studiez si alte religii pentru ca imi doream sa ma pot apropia de Dumnezeu intr-un mod mult mai sincer.Dupa ce ulterior ma documentasem in amanunt despre islam,saptamna trecuta am terminat de citit Coranul si imediat am zis shahada,deoarece pentru mine nu mai exista nici o indoiala ca islamul e ceea ce cautam.Pur si simplu am simtit ca nu mai pot astepta si al hamdulillah am facut marele pas.
ma sha Allah
Allah sa te calauzeasca in continuare si sa te lasi calauzit allahumma amin
Assalam w aleykum
Frate Ahmad bine ai venit in familia noastra. iti doresc o sedere placuta , si Insha Allah sa invatam impreuna despre Islam.
Allah sa te binecuvanteze.
MABRUK,frate AHMED,ma bucur enorm pentru tineAttachment 239!
ALLAH subhanahu wa ta'ala sa fie multzumit de tine shi asha cum EL CREATORUL A TOT SHI A TOATE TE-A VRUT, shi tu draga frate sa fii dintre cei credincioshi inshallah!
Frate Ahmad iti spun si eu bun venit in Islam .Ai facut o alegere corecta si Allah subhana wa ta`ala va avea grije de tine.Studiaza cu atentie si aprofundeaza continuu invataturile Sfintului Coran. Dar mai presus de toate cauta sa aplici in viata de zi cu zi cele invatate.Acesta religie VIE trebuie mai presus de toate, traita .Numai asa vei putea simtii bucuria de a fi un adevarat musulman. Pentru inceput intreaba cit mai mult si nu lasa sa treaca o zi fara sa citesti o sura .Allah subhana wa ta`ala sa fie multumit de tine .Ameen:012: