eu vreau aceasta varianta , te rog , daca ai timp trimite la : free_2flye....pe yahoo, .multumesc mult
Printable View
Assalamu alaykum
Dana,poti intra aici si in stanga sus gasesti butonul "Save a copy",astfel incat vei avea si tu traducerea sensurilor Coranului in limba romana.
Lectura placuta :o
As Salamu Aleikum surioara. Eu am fost cu sotul meu la Geamia din Eroii Revolutiei (in spatele magazinului Flanco, pe o straduta langa un parc, de fapt se vede minaretul de pe strada, in spatele blocurilor de langa gura de metrou), la dl. Imam Aziz Osman, unde i-am spus dorinta mea de a ma converti la Islam, si mi-a dat trei carti de citit. Prima era despre Profetul Muhhammad, a doua o carticica de rugaciuni si a treia Sfantul Coran tradus in romana si explicat, editat de Liga Islamica din Romania, care se afla in Colentina spre Fundeni. Vad ca locuiesti in Bucuresti, ai posibilitatea sa il gasesti pe dl Imam dupa ora 9,30. Succes!
As salamu alaykum
Surioara bekolina asa cum a aratat si sora alexia mustan poti sa achizitionezi o traducere in limba romana fie de la geamie fie chiar de la Liga Islamica si Culturala din Bucuresti cartierul Colentina fie de la Fundatia Taaiba (aproape de piata de angro Europa).Eu zic ca cel mai bine este sa mergeti la Liga Islamica.La intersectia sos.Fundeni cu sos.Colentina in spatele celui de al doilea rind de blocuri vazut dinspre sosea spre lacul Colentina
:salam:
Oameni buni, ALLAH sa va rasplateasca ptr ca probabil multi vor mai cauta sa citeasca explicatiile Coranului!
Insa sper ca bekolina sa fi gasit in acesti 3 ani sa citeasca Coran in lb romana.:scenic:
Coranul si nu numai ci si alte carti,la carte,carte nu electronica poti sa pui semn acolo unde ai ramas,pe cind in format electronic nu o sa stii unde ai ramas cu cititul!