Acum urma intrebarea cea mare:
Crezi in Isus ca si trimis a lui Dumnezeu?
Mi-a raspuns: da
Deci….s-a dovedit a fi mult mai usor decat credeam era aproape de a fi botezat doar ca el nu stia.Ceea ce m-a socat a fost ca mulsumani cred in biblie.Intr=o zi de primavera a anului 1991 am dat sa cunosc ca muslulmani cred in biblie,eram socat,cum se putea asta?Dar nu numai asta ei cred in Isus ca si adevarat mesager a lui Dumnezeu,profet,o nastere miracoloasa fara tata,era mesia care a predicat in biblie,este acum cu Dumnezeu si asta e foarte important,V-a venii inapoi pe pamant pentru a-l invinge pe Anticrist.
La o cana cu ceai…!
L-am intrebat pe muslman daca ii place ceaiul si mi-a raspuns afirmativ,asa ca l-am invitat laun ceai in Mall ca sa discutam despre subiectul meu favorit: Credinta.Cat timp am stat in acel mic coffee shop pentru ceva ore vorbind(de fapt mai mult am vorbit eu)am vazut ca era o persoana foarte buna,tacut si putin timid.M a asculta atent si absorbea fiecare cuvant al meu si nu m-a interrupt nicodata.Imi placea pentru ce era pe calea pe care vroiam sa-l aduc sa-l fac un adevarat crestin.
Am fost de acord cu tatal meu sa facem afaceri cu acest om,si chiar am incurajat idea de a calatori impreuna cu el.
Intr-o zi am aflat ca prietenul meu Mohammad avea sa se mute din casaa, pe care o impartea cu un prieten de a lui,dorind sa traiasca in mosqee un timp.Am mers la tatal meu si l-am rugat daca poate sa-l invite pe Mohammad sa stea in casa noastra mare,iar tatal meu a fost de accord.Mohammad s-a mutat la noi.
Intre timp mi-am gasit timp sa-mi vizitez preotul si evanghelistul in jurul statului texas.Intr-o zi unul dintre ei a facut un atac de cord si a fost dus la spital unde a petrecut ceva timp.Obisnuiam sa merg f des la el in vizita si chiar l-am luat si pe Mohammad cu mine.Prietenul meu nu era impresionat si era evident ca nu vrea sa stie nimic despre islam.Intr-o zi pecientul care impartea salonul cu prietenul meu a avut o iesire ciudata m-am apropiat de el si l-am intrebat cum se numeste,mi-a raspuns ca nu are importanta,apoi l-am intrebat de unde este,mi-a raspuns ca este de pe planeta Jupiter.Un timp am ramas mut si m-am gandit daca sunt intr-un spital de boli cardiace sau de boli mintale.
Stiam ca acest om era singur si in depresie ,avea nevoie de cineva in viata lui,asa ca am inceput sa-i dau sperante in legatura cu Dumnezeu.I-am citi din Ioan , vechiul Testament,i-am prezentat povestea profetului Jonah,care a fost trimis de Dumnezeu sa aduca oamenii pe calea cea buna.