MARUMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :( :mad: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :confused: :
Printable View
MARUMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :( :mad: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :confused: :
Offff, draga mea nu am vrut sa te/va rascolesc, desi efectul da, asta este si ptr mine...Inshaa ALLAH Bunul ALLAH sa ne ajute pe toti sa implinim doar ceea ce Lui, Marire Lui Ii place.
Inshaa ALLAH sa fim dintre cei buni.
Asalamu aleikom w rahmatullah w barakatu
Allah sa fie multumit de tine surioara .Intr-adevar niste imagini care iti strang sufletul..LA HAWLA WA LA QUATA ILLA BILLA.
NU ESTE PUTERE DECAT LA ALLAH SUBHANA W TAALA EL FACE CE VREA, CAND VREA SI CU CINE VREA.
Luna aceasta a avut loc (pe 12 august) spalarea Ka`abei.
Guvernatorul Mekkai, printul Khaled Al-Faisal a participat la acest eveniment alaturi de alti lideri, oficiali ai guvernului si diplomati straini.
Splarea Ka`abei este un eveniment care are loc de doua ori pe an, o data inainte de luna Ramadan si alta data in timpul Hajj-ului, pelerinajul anual al musulmanilor, fapt ce ofera pelerinilor o oportunitate extrem de rara, aceea de a putea observa interiorul acestei constructii aflate in centrul marii moschei din Mekka.
Cheia Ka`abei este detinuta de familia Al-Shaebi, familie care detine cheia (si o transmite din generatie in generatie) inca de pe vremea profetului *salat* .
Ceea ce nu se stie, este faptul ca Ka`aba se spala cu apa ZAM-ZAM (!!!) amestecata cu apa de trandafiri.
Quote:
Ceea ce nu se stie, este faptul ca Ka`aba se spala cu apa ZAM-ZAM (!!!) amestecata cu apa de trandafiri.
Nici eu nu stiam asta...wow! Cat de frumos trebuie sa arate pe viu,si ce parfum placut! Vreau si euuuuuuu :smile308: acolo!