Trebuie sa ai indemanare ;) . Il tii in mana , apoi la prosternare il tii in mana dreapta , apoi subbrat , dar trebuie sa fii f atenta ca sa nu-ti cada . Incearca , nu-i greu , numai ca trebuie " exercitiu " .
Bafta .
Printable View
Impartirea pe Juz-uri este f buna, dar cred ca o femeie ar trebui saavanseze un pic, sa-si mareasca nr de pagini, nu uitati ca noi, femeile avem o perioada de cateva zile cand poate fara sa stim ca putem citi, abandonam citirea, sau poate nu mai avem aceeasi daruire.
Inshaa ALLAH Ya Rabb sa fim dintre cei buni.
Aveam de la Iman3 o chestie f interesanta cum poti citi tot Coranul in Ramadan, inainte de fiecare rugaciune (parca!) 4 min jumatate, nu mai stiu exact dar cred ca am salvat-o dc vreti lasati-mi mail si o trimit Inshaa ALLAH.
SA VA USUREZE BUNUL ALLAH!
Salamu alaikum wa rahmatullah!
Oh... acu' daca m-ai pomenit tre' sa spun ca si eu la randul meu am primit-o de la Gabi si mi s-a parut geniala pentru ca mi se parea asha de greu numai sa ma gandesc ca la cat de incet citesc eu o sa pot aspira sa termin Qur'aanul vreodata; si acel calcul iti arata ca daca citesti 4,5 pagini pe zi la fiecare rugaciune timp de 30 zile cat e ramadan...ajungi sa il termini, inshaAllah!Calculul acela face lucrurile atat de simple.... Allah sa fie multumit de tine Gabi si de toti musulmanii si sa faca posibil sa reusim.
Assalamu alaykum
Buna idee,e o solutie foarte practica si usor de aplicat.
Interesant si e o idee buna.Si poti sa faci asta si in celelalte luni,nu doar de Ramadan.