-
Cum ne rugam
Assalamu Alaikum surioara,
Rugandu-te de 5 ori pe zi, vei invata cuvintele pe de rost garantat in 2-3 saptamani.Repetitia e mama invatarii!Stiu ca e greu la inceput dar o sa vezi ca dupa ce le inveti va fi o adevarata placere.Si oricum, daca te rogi in araba primesti mai mult hasanat inshallah pentru ca Allah iti va rasplati truda si efortul depus pentru a invata rugaciunea in araba.Spor, Allah sa iti usureze!
-
:salam:
bine v-am gasit, numele eu musulman este Abdulaziz, si ma bucur ca m-ati primit in site-ul dvs.
-
As salam alaykum frate Abdulaziz 123 si fi binevenit pe acest forum .Speram sa te simti bine alaturi de noi si sa postezi cit mai mult si cu folos pentru toti .
Allahu Akbar
-
:salam:
Fii binevenit,Allah subhanahu sa fie multzumit de tine.
Inshallah sa te gasim mereu alaturi de rasariteni.
-
Buna ziua!
Ma numesc Monica sunt din Romania.Va multumesc pentru amabilitatea de a ma primi alaturi de voi pe acest minunat forum.Sunt de religie crestina dar dornica sa aflu mai multe despre religia islamului, printre prietenii mei numarandu-se si musulmani.Sper sa legam noi prietenii si sa invatam cat mai multe unii de la altii pe diverse teme care ne-ar putea interesa.
-
Fii binevenită printre noi, Monica!
Allah PreaInaltul să īţi lumineze calea spre cunoaştere şi adevăr.
Aşteptăm de la tine orice fel de īntrebare legată de Islam, şi insha_Alllah, īţi vom răspunde, după cum am īnvăţat şi noi de la cei dăruţi cu pricepere şi cunoaştere.
-
Si eu iti spun bun venit pe forum monica.Sper sa te simti bine alaturi de noi si sa ne impartasim unii altora cunostintele .Sper ca impreuna sa gasim calea spre adevar.
Postari cit mai multe si cit mai interesante pentru toti cei care viziteaza acest forum.
-
Buna ziua Monica,ne bucuram de prezentza ta,speram ca te vei simtzi bine alaturi de noi.
-
Stiti cumva daca exista in Craiova mosquee pentru femei?
-
Salam, ma numesc zahra sunt din craiova m-am convertit la islam in ianuarie anul acesta si as vrea daca se poate sa vorbesc si eu cu fete musulmane. salam