aici in romania nu detzin nici un animalutz, dar in urma cu vreo 3 zile am aflat o veste bomba; fratimiu a venit acasa cu o broasca testoasa..... mi-l si inkipui cum curata el acvariul ala.... :36_1_21::36_1_21::36_1_21:
Printable View
aici in romania nu detzin nici un animalutz, dar in urma cu vreo 3 zile am aflat o veste bomba; fratimiu a venit acasa cu o broasca testoasa..... mi-l si inkipui cum curata el acvariul ala.... :36_1_21::36_1_21::36_1_21:
Sper ca a cules si ceva informatii despre cresterea si ingrijirea broastelor testoase....:scenic:
Am doua pisicute Issa (fetita) si Brika (baietel), sunt extrem extrem de jucause, iar cine e prieten cu mine trebuie neaparat sa le iubeasca si pe ele, altfel....gelozia e la ea acasa :)
alhamdulillah cand am vazut acest post, am spus: asta e pentru mine.
am un persan, acum sa tot aiba un anisor :)
se cheama batoot, e foarte rasfatat si am aprozimativ 1000 de poze cu el :) :D
Mashallah, imi plac pisicutele la nebuinie ! Am si eu una alba persana frumoasa,tare rasfatata nu maninca orice si oricand,ascultatoare si care a facut acum 4zile "3ghemotoci mici":D tareeee draguti
al salam alikum
eu am asa:
o bucata pisicutza, o strigam Pisi si e tare neastamparata
o bucata hamster vaduv, il cheama Grasu ca e tare umflatel ca mananca orice ciocolata bomboane, e innebunit dupa dulciuri
si o bucata papagal, il cheama Coco si e tare galagios si la fel de rasfatat ca si restul
in proiect: pesti:D curand inshallah
si am sa revin cu poze .... inshallah