Sora maryam , mashallah oricand si oriunde nu numai pentru prima parte :)
Am dovezile mele din Quran si de aceea am zis ca e necredincioasa :
O , voi cei care credeti ! Daca vin la voi muieri credincioase in pribegie , incercati-le pe ele! ALLAH stie mai bine credinta lor. Si daca aflati ca ele sunt credincioase , nu le mai trimiteti inapoi la necredinciosi . Ele nu mai sunt ingaduite pentru ei si nici ei nu mai sunt ingaduiti pentru ele .
Al-Mumtahanah 10
Daca sunt credincioase sa nu le trimiteti inapoi »»» adica le trimiteti inapoi doar daca nu sunt credincioase :
a zis credincioase si nu musulmane .
Nu vei afla nici un neam de oameni care cred in ALLAH si in Ziua de Apoi si care sa-i ia ca prieteni pe cei ce se impotrivesc Lui ALLAH si Trimisului Sau , chiar daca ar fi parintii lor , fiii lor , fratii lor sau stirpea lor .
Poate o sa zica cineva ca atunci este pacat sa se casatoreasca un musulman cu nemusulmana . Acest lucru este exclus pentru ca barbatul nu o ia dupa nevasta sa ci sotia o ia dupa sotul ei . Barbatul nu este obligat sa se supune fata de sotia lui si sa faca ceea ce ea ii cere , in timp ce femeia este obligata sa se supune sotului ei indiferent de religie , acesta este un lucru comun la toate religile .
O voi cei care credeti! Nu-i luati pe iudei si pe crestini ca aliati! Ei sunt aliati unii cu altii . Aceia dintre voi care vi-i faceti aliati sunteti ca si cum ati face parte dintre ei. ALLAH nu calauzeste pe calea cea buna un neam de oameni neleguiti .
Al-Ma'idah 51
Relatat de Ibin Jarir dupa Jaber ca Profetul صلى الله عليه وسلم a zis : "Ne casatorim cu femeile oamenii cartii dar nu se casatoresc ei cu femeile noastre "
Este un Ijma' ca este interzisa casatoria unei musulmane cu un nemusulman , si ca aceasta casatoria o scoate pe ea din Islam , si copii lor nu sunt copii legitimi .
Pentru cei interesati de "FATWA" :
1 - Sheikh Salih bin Abdullah Al-Fawzan : Aceasta casatorie este pacat si relatia intima este o curvarie .
2 - Sheikh Abdullah Al-Jibrin : Aceasta casatorie trebuie anulata pe loc ....