[COLOR="Green"]Poate ca ar fi cazul sa ne intrebam de ce la multe femei musulmane le este groaza de poligamie. Dar aceasta chestiune ar putea fi tratata separat. Daca ar fi sa rezum in cateva cuvinte de ce aceasta teama as putea spune deoarece foarte multi barbati poligami prin comportamentul lor neadecvat au sapat la radacina acestui tip de casatorie. Nimeni nu vrea sa se bage cu buna stiinta intr/o situatie in care ar avea de suferit. Nimeni nu isi doreste sa fie neglijat sau sa suporte lipsuri materiale, nimeni nu vrea sa fie abuzat moral sau fizic. Deoarece aceste lucruri li s/au intamplat unor surori astazi femeile musulmane resimt aceasta teama vizavi de poligamie. Si putem considera ca aceasta amenintare este nociva ptr stabilitatea cuplului sau a psihicului individului. In orice caz nu stiu ce reactie ar avea unele surori la acest tip de amenintare dar eu stiu sigur ce as face. L/as ameninta si eu la randul meu ca daca se casatoreste cu o alta fara ca noi sa discutam inainte pe aceasta tema si fara a fixa termenii si conditiile s/ar putea sa il schimb si eu pe el..............[/COLOR]