-
Etapa1- Cina
http://members.lycos.co.uk/amalis/files/seara3.jpg
Peste Ceviche (Sushi)
2 fileuri proaspete de ton sau somon
zeama de la 3 lamai
2 rosii galbene
1/ 2 tija praz
1 1/2 lingura coriandru proaspat (taiat marunt)
sare si piper negru
Taie pestele in bucatele si lasa-l la marinat doua ore in 3/4 din sucul de lamaie, apoi scurge zeama. Amesteca pestele cu rosiile taiate marunt, rondelele de praz, coriandrul si restul de zeama de lamie. Adauga sare si piper dupa gust.
-
deocamdata puteti urma retetele din etapa 1, daca vreti sa urmati acesta dieta, timp de 2 saptamani, pt a slabi pana la 5 kg. ca regula principala, indiferent ce mancati in cele 2 saptamani, trebuie sa nu consumati alimente cu amidon, ca orez, paine, cartofi, zaharul este interzis, iar toate alimentele trebuie sa aiba indice glicemic sub 56. voi posta si imaginea cu alimentele cu indice sub 56.
dieta este usor de tinut pt ca dispare senzatia de foame.
cu timpul voi posta si retetele din etapa 2 si etapa 3.
-
n-am inteles ce cauta intre alimentele permise din etapa unu, CARNEA DE PORC?
Sau ati uitat ca suntem musulmani? Ce se intampla cu voi?
-
draga anapirvu,
nu stiu daca ai observat, dar ceea ce am postat aici era scanat dintr-o revista, de aceea pagina a aparut identica cu originalul, cu tot cu porc si bere.
cei care sunt musulmani, nu le consuma, nu?
din indexul alimentelor dupa indicele glicemic reiese ca berea are foarte multe calorii si poate cei care nu sunt musulmani si care consuma alcool se vor razgandi, deoarece nu le face bine pt sanatate, in primul rand.
-
Un subiect interesant cu dietele insa dupa parerea mea o revista precum prevention ar trebui data de exmplu unde sunt exercitii fizice , tot felul de articole despre sanatate , revista fiind adepta unei vieti sanatoase . Eu gasisem o reteta acolo cu 42 de calorii si e chiar buna . E cu conopida si branza parmezan si e cam asa : se fierbe putina conopida , se pune intr-o tava si deasupra ei se pune branza parmezan si se baga la cuptor. E chiar buna numai ca eu am inlocuit branza parmezan cu branza telemea si am facut un sos de iaurt cremosso care dupa parerea mea e mult mai bun decat toate sosurile care se gasesc in comert . Si mult mai sanatos . Cine stie cat stau anumite sosuri in magazine asa ca iaurtul e o alternativa .