Originally Posted by
huda_alrahim
Assalamu alaikum wa rahmatullahi!!
Mama surogat este haram...
Poligamia este permisa, este deja super cunoscut subiectul, mai sunt deja threaduri 1000 deschise...
Decat sa stati sa judecati cat de corecte sunt faptele unora sau altora dintre fratii si surorile voastre musulmane, sau cat de islamic se comporta unii sau altii, cat de bine isi fac unii barbati datoria de musulmani, cat de bine isi fac datoria unele femei musulmane, poate ar fi mai bine sa faceti ceva constructiv, care sa va aduca rasplata in lumea aceasta si Lumea de Apoi... Ganditi-va daca din aceste discutii iese ceva halal sau haram, din aceste discutii oamenii care citesc pot sa construiasca ceva in viata lor, sau sunt discutii unde ne tocam nervii, vorbim urat despre oameni a caror viata de fapt nu o cunoastem...
Vreti sa stati sa tocati viata altora, minciunile altora, comportamentul altora... dati-i bice, surorilor...
Vreti sa invatati ceva util pentru aceasta viata si Viata de Apoi? Cautati alte subiecte de discutie... Threadurile despre invataturile islamice raman goale dupa ce autorul a postat... eventual se multumeste, se cere sursa la un hadith sau ceva de genul asta... Dar cand e rost de judecat viata altora, de cearta, threadurile sunt nesfarsite, se tooooot posteaza aceleasi idei la nesfarsit...
Poate ca ar fi timpul sa ne reintoarcem in vietile noastre, sa ii lasam pe altii cu ale lor si noi sa ne vedem de Coranul nostru, rugaciunea noastra, postul nostru...
Uitati, din astfel de discutii se ajunge ca unele surori sa faca afirmatii care sunt impotriva islamului, sa faca halal ceea ce este interzis si haram ceea ce este permis...Din dorinta de a ne spune parerea, din pasiunea pe care o punem in a explica, ajungem in argumente care de fapt contravin religie noastre... Mie mi s-a intamplat si cred ca tuturor la fel, indiferent daca am constientizat acest lucru sau nu...