Assalam aleicum.ALLHAMDULLILLAH ALLHAMDULLILLAH ALLHAMDULLILLAH.
Ma bucur fff mult pt redeschiderea forumului.
Allah sa ne aiba in Marea Mila Sa.
:999::999::999:
Printable View
Assalam aleicum.ALLHAMDULLILLAH ALLHAMDULLILLAH ALLHAMDULLILLAH.
Ma bucur fff mult pt redeschiderea forumului.
Allah sa ne aiba in Marea Mila Sa.
:999::999::999:
:salam:
Alf alhamdulallah pentru redeschiderea Rasaritului! :999:
Jazak Allah khairan frate Suleiman .
Allah sa ne calauzeasca pe drumul cel drept!
:006:
Pentru ca in Coran scrie ca atunci cand vin biruinta lui ALLAH, ajutorul Lui, Subhanahu wa Ta'ala, este o porunca extrem de pretioasa:
"Fa sabih bi-hamdi Rabbika
wa istaghfir..............."
nu am sa spun decat SUBHANNA ALLAH WA ALHAMDULILLAH WA ISTAGFIRULLAH AL AZIIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Depinde .
Sunt bineveniti sheitii care vor sa afle adevarul la fel ca si crestinii si evreii care cauta sa stie ce le-a ascuns preotii si rabinii lor .
Nu sunt bineveniti cei care cauta sa faca stricaciuni in pamant si fitnah si cei care se ascund in spatele calculatorului si fac copy si paste de la alte surse in care ALLAH nu a pus nici o putere .
Toti am facut legamant in fata Lui ALLAH inainte sa ne nastem ca nu o sa-i facem asociat si o sa fim supus doar lui , si drumul care iti arata acest lucru ala e drumul adevarat si restul sunt ca si o ceata imediat se dizolva si dispare .
Un raspuns fara echivoc.
ALHAMDULILLAH!
Asalamu aleycom
Ma bucur nespus de mult redeschiderea forumului,pt.mine acest forum a fost o sursa enorma de cunoastere,si m-a intristat f.mult cind s-a inchis,am crezut ca s-a terminat si cu sursa de informare a mea.Vorba aia ,,orice inceput are si un sfirsit",dar alhamdulillah ca ati reusit sa-l redeschide-ti.
Va rog orice supareri ati avea,nu face-ti sa fie in detrimentul celor care nu se baga .
VA MULTUMESC
Multumesc Suleiman ca m-ai primit in familia voastra.Dumnezeu sa te binecuvinteze pentru tot ce faci pentru noi.