Uite alerim ca nu am recitit,ma grabeam,asta e,imi asum "aruncatul cu rosii",ai dreptate,cu toate ca puteai sa te exprimi mai elegant.
Era vorba despre utilizarea pe termen lung a anticonceptionalelor.
Printable View
Uite alerim ca nu am recitit,ma grabeam,asta e,imi asum "aruncatul cu rosii",ai dreptate,cu toate ca puteai sa te exprimi mai elegant.
Era vorba despre utilizarea pe termen lung a anticonceptionalelor.
:salam:
Jazaaki ALLAHU khairan Yumna, intr-adevar ar trebui sa ne puna pe toti pe ganduri astfel de articole si intr-adevar, cum bine ai spus Elif primul pas este acesta, sa mergem frecvent la dr.
Cred ca v-am mai spus si mai demult ca anul trecut am trecut prin spaimele de rigoare, dar alhamdulillah, ALLAH a cauzat si am ajuns la operatie inainte ca sa se dezvolte totul si sa fie mai rau.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca as fi amanat (mai mult decat am facut-o)...si asta doar din proprioa-mi ignoranta, mi-era si-mi este asa o lehamite de mers la dr si nu numai de pudoare excesiva dar pur si simplu nu-mi place.
Insa asta m-a costat destul, de aceea sfatuiesc (si imi aplic mie insami) pe toata lumea, nu fiti pasive, dragele mele, astfel de controale, testele ppn, samd sunt absolut necesare 1 data/an.
ALLAH sa va aiba in paza si sa va dea multa, multa sanatate.
După ce a ieşit īnvingătoare īn lupta cu o formă de cancer la sān, Anca Parghel avea o nouă probă de trecut, internată cu diagnostic de cancer ovarian.
Dragostea pentru viata, pasiunea pentru muzica si credinta au salvat-o prima oara de cancer. A doua oara, boala s-a dovedit fatala. Insa Anca va ramane in memoria celor care au cunoscut-o si au ascultat-o macar o data, drept o invingatoare.
Cortina a cazut! Final de concert pentru Anca Parghel cat de trist insa cat de adevarat.....uerhamuAllah.
cancerul ovarian nu este tot una cu cancerul de col dat in f multe cazuri de catre HPV .
Cancerul ovarian ce cauze are?Ma gandeam eu ca nu e tot una cu cel de col.