-
assalamu alaikum ..da sora, Allah sa te rasplateasca, multumesc...am mai intrebat si intr adevar exista aceste hadisuri insa singura diferenta este ca materialul din care erau confenctionati acesti "ciorapi" era piele, care nu permite ca ceva sa atinga pielea piciorului...pe cand noi vb aici de materialul textil de la sosetele obisnuite..ce mi s a mai spus ca niciuna din cele 4 mari scoli nu permite asta in cazul sosetelor obisnuite....inshaAllah sa ne usureze Allah subhanahu wa tala in toate...o zi buna, assalamualaikum
-
Nu stiu cine ti-a raspuns ca nici una din cele 4 scoli nu permit ablutiunea luata peste sosetele pe care le purtam in zilele noastre,dar nu este corect.La cursurile la care am participat,ni s-a raspuns f clar ca se poate si cu sosetele pe care le purtam azi,dar nu inseamna ca trebuie sa facem un obicei din asta,adica de lene sa luam ablutiunea astfel,ci numai cand situatia nu ne permite sau ar fi greu sa spalam picioarele pentru ablutiune.Cred ca m-am facut inteleasa fara sa dau exemple de anumite situatii.