Eu mor dupa muzica indiana si nu am numai vreo 3 melodii.Ayesha,nu ma poti sjuta sa-mi fac rost de mai multe?:smile01:
Si daca ai ceva poze cu indience ,ca-s frumoase foc si ce haine faine au:smile16: :smile16: :smile16:
Printable View
Eu mor dupa muzica indiana si nu am numai vreo 3 melodii.Ayesha,nu ma poti sjuta sa-mi fac rost de mai multe?:smile01:
Si daca ai ceva poze cu indience ,ca-s frumoase foc si ce haine faine au:smile16: :smile16: :smile16:
Sigur ca te pot ajuta.Poti downloada muzica indiana,incepand de la cea clasica pana la cea mai moderna,de pe acest site.Quote:
Originally Posted by latifa
www.raaga.com
CAt despre hainele lor voi posta cateva modele la topicul destinat acestora"FASHION".Frumusetea lor este incontestabila,sincera sa fiu,intodeauna mi sa-au parut mai atragatoare femeile asiatice,deoarece au un farmec aparte.Asta nu inseamna ca toate sunt la fel de frumoase.Insa educatia,manierele lor te fac sa le indragesti.Acolo femeia are un rol foarte important.Ea este bijuteria in casa........ma refer din punct de vedere islamic.Eu alhamdulillah am avut norocul sa am parte de niste socrii minunati"mama si tatal meu"care mi-au aratat si m-au invatat ce inseamana farmecul unei femei ,si in ce consta acesta."Tatal meu"..........adica.........."socrul meu" m-a scos mireasa din casa sa, ca si pe fiica lui .Am sa va arata "ca idee"cum arata o mireasa in India.
http://www.homeindia.com/catalogue/f...ges/31766l.jpg
Ce frumos!!!!Imi vine sa plang:smile308: Si eu vreau inh India:smile308: Am vazut si cateva filme indiene super frumoase.In toate se canta si se dansa :smile16: :smile16: :smile16:
Dar de ce au picioarele vopsite?:confused:
Ayesha,ce muzica frumoasa:smile16: :smile16: :smile16: Iti multumesc din suflet:36_1_33: :smile06: :smile06: :smile06:
Tu sti indiana?????
Ma bucur ca ti-a placut muzica.Quote:
Cat despre limba hai sa-ti explic:
...............in India sunt peste 15 dialecte care se vorbesc.Sotul meu vorbeste hindi,telegu,urdu........si engleza care este de baza acolo.Ptr ca, India a fost sub dominatie britanica peste 50 de ani,acum toata lumea vorbeste si engleza.Deasemenea in scoli se studiaza la nivel britanic, limba de baza fiind engleza.Ramai usor surprins sa vezi cum un copil de 7-8 ani iti vorbeste in engleza.Deci imagineaza-ti ca India este imensa,ca sa treci dintr-un stat intr-altul este ca si cand te-ai plimba dintr-o tara in alta.Limbile difera deasemenea.Iti recomand sa citesti cartea "CAnd nu se mai canta Mahabharata"scrisa de Florina Dobre ,o romanca plecata in INdia sa studieze sanscrita.Cartea este defapt un jurnal indian,este minunata.......si te poate face sa intelegi ceea ce simti atunci cand vizitezi India.
Cat despre mine "daca stiu limba"pot sa zic ca nu inca .Urmeaza sa invat urdu la urmatoarea mea vizita acolo.Inshallah.Urdu este limba vorbita cel mai des de catre familia mea de acolo.
Cat despre picioare ,maine ........acestea sunt desenate cu hennna.Acolo henna pe maini ,picioare este o traditie mai ales ptr mirese ...........acestea in ziua nuntii trebuie sa fie pictate pe maini si pe picioare ..............cu unele din cele mai alese modele florale si nu numai.Quote:
Iti voi arata cate ceva ptr a-ti face o idee.Este foarte frumoasa,si eu mi-am facut la nunta.aceasta traditie este si in PAkista.
http://www.hennatattoosaz.com/images/ARM5.jpg
http://www.hennatattoosaz.com/images/HAND5.jpg
Ayesha,foarte frumos ceea ce ne arati,sa fi mereu fericita habibty!
ALLAH Subhana wa ta'ala sa fie multumit de tine!:)