Păi dacă a renunţat la ISLAM, ce îi mai trebuie "dezlegare"????!!!
Este cea mai mare aberaţie pe care am auzit-o!!!
"Dezlegările" transmite-i prietenei dumitale, sunt, iartă-mi expresia, tembelisme ale popilor creştini. În Islam NU EXISTĂ aşa ceva. ISLAMUL este o religie în care EŞTI din voie proprie, nu te forţează nimeni să fii musulman.
Repet şi eu a mia oară, ca toţi cei care au postat aici: ISLAM înseamnă credinţa în DUMNEZEU UNUL şi SUPUNEREA totală FAŢĂ de EL. Deci ori crezi de bună voie că Alllah este Unul şi te supui tot de bună voie poruncilor Lui şi ESTI MUSULMAN, ori nu faci acestea şi NU mai eşti musulman.
EA alege! Mai spune-i prietenei dumitale, că i s-a dat voie la liberă alegere chiar prin Quraân, dar dacă alege calea rătăciţilor, EA va răspunde pentru asta în Ziua Judecăţii, nu noi şi nici popa ală care o "dezleagă" sau o creştinează!
Aia cu dezlegarea e o MINCIUNA a proţilor voştri, ca să le faceţi buzunarul mare!!! Adică vine nu stiu ce popişneaţă de ăsta şi spune: "Bine, nu mai vrei să crezi că Dumenezeu este Tatăl şi că trebuie să te supui Lui, atunci eu îţi spun că Dumnezeu nu te va pedepsi pentru această necredinţă a ta! " Căci asta înseamnă "dezlegare". Transformarea unui păcat în lucru permis. În curâd, voi creştinii, dacă o tot ţineţi în "dezlegări" o să vă "dezlegaţi" şi de ultima brumă de credinţă care v-a rămas!!
Ştii ce înseamnă, din punct de vedere bisericesc, "dezlegare"? Înseamnă că omul nu mai este obligat să respecte ceea ce el s-a legat în faţa lui Dumnezeu să respecte! Adică o abatere de la dreapta credinţă nu va fi considerată păcat! Aşa vă mint popii voştri! Şi iată cum îmbracă ei ADEVĂRUL cu minciuna!!!
Mergi şi spune-i prietenei tale, ca măcar odată în viaţă să nu mai fie IPOCRITĂ, nu cu noi sau cu familia ei, ci cu sine însăşi, şi să se accepte AŞA CUM E! adică ATEE! Şi la atei nu le trebuie nici măcar "dezlegare".
şi mai spune-i din partea unei surori musulmane , dacă mai este încă musulmană aşa: NU ÎŢI ESTE OARE FRICĂ ATUNCI CÂND O SĂ APARI ÎN FATA LUI ALLLAH ÎN ZIUA JUDECĂŢII, UNDE NU VEI AVEA NICI AJUTOR ŞI NICI APARATOR ŞI UNDE VOR VORBI NUMAI FAPTELE TALE? CE ÎI VEI SPUNE CRATORULUI TĂU CÂND TE VA ÎNTREBA CE AI FĂCUT CU BINECUVATAREA CE TI-A FOST DATA ŞI DE CE AI "VANDUT" DREAPTA CREDINŢĂ PENTRU TRUPUL UNUI BĂRBAT!"
Alllah să o lumineze!