Originally Posted by suleiman
Fetelor .
Nu stiu cine este ziarista respectiva , dar tot articolul ei nu are rost , dupa parerea mea .
Cand vorbesti despre un lucru "haram" , spui e haram pentru ca ALLAH l-a interzis , si scrie dovezile ei , fara sa dea explicatii din afara subiectului .
Nu e vorba daca muzica este sau nu haram , ci despre metoda ei de exprimare .
1- Femeile care au sarit ca si nebune , ea trebuia sa le vorbeasca despre ce au facut explicandu-le unde au gresit in actiunea lor .
2- Sami nu stiu ce , habar nu am cine este , dar zic in felul urmator : Daca omul a cantat "anashid" folosind instrumente ne-islamice , atunci trebuie sa-i explice punctul ei de vedere bazandu-se pe sursa strict "Quranica" sau "Profetica" .
Nu stiu , dar metoda ei este cam aiurita , a amestecat lucrurile , si poate pur si simplu sa scrie un articol despre Muzica in Islam , fara sa pomeneasca de numele nimanui .
Ca asa cum a scris ei pare mai degreaba un refuz al persoanei cantaretului decat al muzicii propriu zise .
( Si de ce ascultati muzica din asta , fetelor ? Ce bine ca nu ascult nimic , pur si simplu pentru ca nu mai sunt voci in ziua de azi )