-
Asalamu aleikom w rahmatullah w barakatu
ma sha Allah surioara ptr fiul tau Allah s ava biecuvanteze
ma sha Allah pentru toate surorile nastre care isi dau silinta sa fie numai bine.
Deci..parrerea mea e sa asteptam..iman de exemplu fetele sunt inca mici...rezulattele educatiei se vad cand sunt mai mari....intr-adeavr cred si eu ca baietii ar trebuii lasati mai liberi..sa ii dai intotdeauna 2 posibilitati care bieninteles alese dininte de noi dar sa creada el ca el a ales ptr ai dezvolta personalitatea.Este intr-adevar greu dar in sha Allah Allah ne va ajuta.Nu stiu in legatura cu parinti prieteni asta se poate interpreta....de catre copii.....si nu vreau sa-mi ajunga sa uite de respect...continui sa cred ca o relatie de respect este mai buna decat una de prietenie.aand in vedere generatile din ziua de azi...ca ti -i se urca in cap.
-
Poate nu m-am exprimat bine. Scuze. Un parinte stie ( sau are trebui sa stie ) cum sa-i insufle notiunea de prietenie copilului sau in asa fel incat sa fie si prieteni si sa se respecte reciproc. Cat despre a da 2 posibilitati de a alege copilului( atat baiat fiind dar si fata ) incat sa creada ca el a facut alegerea buna , cred ca este Ok, dar abia dupa o anumita varsta.