Am crezut ca vorbesti de cablu ala USB:36_1_21: ma voi interesa sa vad cat costa unul din asta si pot sa-l folosesc la orice computer, adica il pun in poseta si ma ma mut la alt PC si va fii la fel??????
Printable View
Am crezut ca vorbesti de cablu ala USB:36_1_21: ma voi interesa sa vad cat costa unul din asta si pot sa-l folosesc la orice computer, adica il pun in poseta si ma ma mut la alt PC si va fii la fel??????
Da, poti sa-l folosesti la orice calculator care are suport pentru USB, te uiti si tu la calculator daca are priza aceea speciala pentru USB, scuze ca nu stiu cum se cheama
Eventual e posibil sa ceara instalarea driver-ului pentru USB dar care banuiesc ca va fi oferit impreuna cu USB drive.
:cup1: ...saru'na mult de tips chiar am sa ma duc sa vad cat costa si ce pot face...:give_rose:
Nu am stiut unde sa postez,sper ca nu am gresit...
Nu stie cineva de ce nu pot sa mai vad cine e online?
pt ca admin a scos optiunea asta dar lasa ca il prind eu zilele astea si insist sa "invie" optiunea
Bafta Nazirah , ca eu am scris si un subiect si l-am intrebat , mi-a raspuns si l-a sters. Uitate in trash :smile18: Mie imi placea optiunea ca mai vedeam cine si unde posteaza :scenic: :scenic:Quote:
Originally Posted by nazirah
Serios?Dar de ce?Noi sa nu vedem,numai el?:give_rose:
Quote:
Originally Posted by iman_elsayed
Si mie imi placea...ca atunci cand eu ma pregateam sa plec dupa forum,ma uitam daca posteaza cineva,ca sa astept sa vad ce a zis....dar acum...:smile18: :smile18:
Data viitoare daca mai aveti intrebari despre forum puteti intreba aici :give_rose:Quote:
Originally Posted by latifa
http://www.rasarit.com/vb/showthread.php?t=554
Si eu l-am intrebat de ce nu merge si mi-a spus ca a scos afara aceasta optiune, dar nu vrea sa zica de ce?:)
Quote:
Originally Posted by bebe_amour
Si eu la fel,bebe!Tocmai asta e ideea,ca doar se vede cine e online,dar vreau sa vad si eu daca raspunde cineva la ceea ce ma intereseaza,daca nu sa merg sa-mi vad de treburi si sa ma intorc mai tarziu:)