mersi ishtar ca ai subscris la ce am zis eu in nush care postari....
:give_rose:
Printable View
mersi ishtar ca ai subscris la ce am zis eu in nush care postari....
:give_rose:
mashaALLAH Ishtar.....complicata chimia asta (dar nu si pentru unii...:give_rose: )....interesanta treaba cu alcoolii , nu m-am gandit vreodata la diferente ...eu cum vedeam ca ceva are acool cum ocoleam ...
ffff interesant subiectul , uite'asa se mai lumineaza unii....:smile16:
ALLAH subhana wa Ta'ala sa va rasplateasca cu mult bine pe toate si toti pentru efortul vostru:smile06: :smile06: :smile06:
ALLAH maakum!
Foarte frumos explicat Ishtar,masha'Allah!multumim :give_rose: :give_rose: :give_rose: imi aduc aminte cand faceam la sc chimie....si imi placea...ce-i drept,aveam o profa ff draguta,stia cum sa explice...imi placea muult...:beberon: :smile310:
:smile01: :smile01:
Quote:
Originally Posted by nawal
SENSODYNE...
huh..profa mea de chimie nu a fost deloc o draguta...asa...vreau sa stiu dc esenta de rom din prajituri este haraam...si croissantele astea cu crema de sampanie...???
:salam: Surioara, eu cred ca ar fi bine sa nu mananci croisantele respective. Alcoolul interzis este cel comestibil (deci nu cel din creme) => atata timp cat se poate inghiti (comestibil) este haram. Iar daca la ingrediente scrie clar Alcool atunci nu manca. (respectiv rom, sampanie etc).