Quote:
Originally Posted by QURRAT-UL-AIN
:36_1_21: pupic de la bebe pt "filosoafa" noastra mica si mumoasa...iote la ea,ce de calitati ascunse are!:give_rose:
Printable View
Quote:
Originally Posted by QURRAT-UL-AIN
:36_1_21: pupic de la bebe pt "filosoafa" noastra mica si mumoasa...iote la ea,ce de calitati ascunse are!:give_rose:
Nu cred ca iti trebuie motive sa te indragostesti de cineva.Pur si simplu lucru asta se intimpla.E adevarat ca e irationala ca nu tine cont de multe bariere.E frumos sa iubesti si sa fii iubit in accelasi timp.:smile16:
Si cred ca oamenii care nu au iubit niciodata in viata lor sunt extrem de saraci.
A iubii cu adevart inseamna a muncii continuu,a fii iubit inseamana ca ai reusit si munca ta este rasplatita!
Nu exista o iubire de lunga durata daca nu este foarte bine alimentata(la propriu si la figurat)!
Pentru mine as impartii iubirea in cinci linii mari:
1-iubirea fata de ALLAH SUBHANAHU WA TA'ALLA SI PROFET SALLALLAHU ALAIHI WA SALLAM
2-iubirea pentru mama care te-a facut
3-iubirea fata de ceea ce ai nascut
4-iubirea care o porti sotului
5-iubirea fata de surorile musulmane de care PROFETUL SALLALLAHU ALAIHI WA SALLAM ne-a invatat!:give_rose:
Cred ca desi ne este de cele mai multe ori greu...sau rusine sa recunoastem, este si un altfel de iubire: cea fata de noi insine. Pentru ca ne iubim, sau probabil ca suntem (prea) atasati de noi.
De cele mai multe ori asta ne face sa uitam de ceilalti si sa ne satisfacem propriile orgolii, ambitii.
Inshaa ALLAH sa fim dintre cei care nu pun in balanta nimic cu iubirea=dedicatia fata de ALLAH Ta`aala si Inshaa ALLAH sa fim dintre cei cu adevarat "iubitii" Bunului ALLAH si cei despre care Profetul :009: a spus: "iubitii mei".
ALLAH maakum, Inshaa ALLAH!
Dragostea e un lucru mintal care provine din gandire unde se naste motivatia.
Sunt de acord cu acest aforism
Cand constientizam cu adevarat valoarea persoanei de langa noi intervine gandirea...si motivatia
de-a muta muntii din loc,
de sacrificiu pentru persoana iubita...
de renuntare la sine,
constientizarea, prin ceea ce inseamna,
mi se pare fundamentala,
este capatul drumului dragostei abia nascute,
apoi crescute..ca sa ma exprim plastic,
consider ca omul moral devine constient sau constientizarea moralizeaza, de aici si sublimul.
sau
la polul opus,
la gandirea de balta,
motivatia poate insemna bani,
averi,
bunastare,
inconstienta chiar...