Nawal , nu vreau sa deschid in forum o usa pe care abia daca o mai tin inchisa :) .
Cine a pomenit de musulmani ? Eu am zis Hizbullah , asa se numesc . Si ramane doar un nume .
Printable View
Nawal , nu vreau sa deschid in forum o usa pe care abia daca o mai tin inchisa :) .
Cine a pomenit de musulmani ? Eu am zis Hizbullah , asa se numesc . Si ramane doar un nume .
'nu vreau sa deschid in forum o usa pe care abia daca o mai tin inchisa ."
Cu siguranta,ai mare dreptate,Suleiman!
De obicei,sunt mult mai precauta,imi cer scuze,numai profunda ingrijorare,care ma apasa,m-a facut sa deschid acest subiect!Iar tu,frate Suleiman,sunt sigura ca stii ce inseamna acest fel de ingrijorare,...de fapt,sunt sigura ca stii ce inseamnma mult mai mult decat doar ingrijorarea.
Te rog sa inchizi subiectul,daca consideri necesar!Multumesc pentru intelegere.
Maryam,cauta pe internet,gasesti sigur ce vrei!
Allah Ta'alla sa va aiba in Paza SA ,dragii mei!
Draga ishtar , las subiectul deschis ca si stire trista in introria libanului .
Inna lillah wa inna ilayhi raji'un .
Ti-am trimis un P.M. nu mi-ai raspuns :)
eu stau si mai rau de atat .....nu mi-am dat seama ca pentru suleiman este si mai dureros ( dar am uitat ca este din Liban ... :o :o :o )....:give_rose:
InshaALLAH sa fie pace pe pamant
insha Allah sa treaca cat mai repede si sa fie din nou pace. Sa ne rugam lui Allah Subhana wa Ta'ala
S-a dus vacanta mea :((
A fost bombardat in aceasta diminiata , singurul aeroport din liban .
Acuma aeroportul este grav avariat si este inchis .
S-a dus sezonul de turism .
Ya ALLAH
nu se poate.... inseamna ca si vacanta mea s-a dus:smile308:
dar asta nu e nimic pe langa problemele celor care locuiesc acolo, copiii etc
insha Allah totul va fii bine si familia ta sa fie bine
Da dunia , s-a dus si vacanta ta .
Inchallah sa se rezolve repede aceasta problema si sa fie totul normal din nou
acuma citesc ca deja au murit nu stiu cati copii si civili nevinovati. nu stiu pana cand mai merge asta.....
Nu mi/a venit sa cred cand am citit stirile ca Libanul a fost atacat. Iti inteleg tristetea Suleiman pentru ca si familia mea traieste in zona de conflict si de cate ori incep ostilitatile ma intristez foarte mult. Allah sa/i protejeze pe toti musulmanii.