Originally Posted by nazirah
Kenzo, nu cred ca este vreo persoana care sa regaseasca in toate cele peste 80 de puncte si cred ca dependentza se poate deduce din numarul de ore petrecute la internet. Iar eu aici sunt campioana, aproape 8 ore pe zi adica practic toata ziua :D trebuie facut ceva!
Asta imi spun in fiecare seara inainte sa ma culc, de maine citesc doar mailul plus deschid putin pe CNN si gata .Insa dimineata povestea e alta deschid 4 forumuri , recunosc pe rasarit , ies , intru iar ies , intru inapoi asa de vreo 50 de ori pe zi , forumul asta e foarte alert se raspunde super repede, pe altele astept si cate o saptamana sa posteze cineva o replica la ce-am zis si apoi boala mea sa stau pe mess, o pierdere de timp intr-un fel.Ar fi si lucruri utile care le fac pe net insa nu cred ca se merita sa dedic toata ziua netului.
Voi da chiar acum un search la google sa caut metode de a scapa de aceasta dependenta . O metoda e ca ma voi angaja si tre sa fac tot posibilul ca asta sa fie tot mai curand insa sunt sigura ca povestea se va repeta si voi avea net si la servici.