Originally Posted by
Faizah
Salam alecom surioara Maryam, multumesc pt postarea ta,
poate ca sora Gabriela e chiar asa cum spui tu (ALLAH sa fie multumit de ea), eu nu indraznesc sa judec pe nimeni pt ca nu o cunosc personal si chiar asa de-ar fi tot nu pot sa-mi dau cu parerea pt ca numai ALLAH stie sufletul fiecaruia. Nu am scris cu rautate si nici nu am judecat, am spus doar ca am avut asa un feeling cand am citit postarea ei si chiar am recunoscut ca e posibil sa ma insel. Poate ca feeling-ul acela a fost pt ca ma asteptam la un alt fel de raspuns, nu stiu sau poate ca nu trebuia sa ma astept la nimic.
Eu recunosc ca nu intru pe forum atta de des cat mi-as dori, din motive obiective, si nu reusesc sa citesc tot ce se posteaza dar totusi atunci cand faci trimitere la un subiect intr-un forum ma astept sa stiu unde sa caut pt ca machALLAH rasaritul a acumulat f multe subiecte in timp si e practic imposibil( cel putin pt mine) sa citesc tot. Nu-mi amintesc sa fi citit despre acest subiect la care se refera surioara Gabriela , poate ca aceste metode au fost inserate printre randuri in mai multe subiecte sau....nu stiu.
Ideea e ca nu am acuzat pe nimeni si sa ma fereasca ALLAH sa cad in panta asta, mi-am spus doar parerea si ce am simtit, sper sa nu fi jicnit pe nimeni si-mi cer iertare de la ea daca i-am gresit cumva.
PS: asta asa ca un off...............va invidiez pt toate postarile pline de farmec si intelepciune si nu inteleg cand aveti timp sa faceti asta....si va respect, pe bune. Mie chiar nu-mi ajunge timpul sa postez dar sa mai stau si pe messenger :(
ALLAH sa va rasplateasca pt efortul vostru si eu personal multumesc, mie imi sunt de folos postarile voastre si dn cand in cand postez, atunci cand am timp.Drept dovada, am f putine postari desi sunt alaturi de Rasarit de la inceput.
Va multumesc