Originally Posted by latifa
Fetelor,fara suparare ,dar ce tot dati intruna cu Romania????????
Nazirah v-a prezentat un caz din Belgia si in mai multe randuri cazuri asemanatoare in diferite tari!!!!!!Ce tot Romania,Romania???Cand se ajunge la o probblema,gata Romania ii .......rahat.Sa nu zic altcumva.Peste tot in lume se intampla lucruri de astea ,dar voi tot cu Romania aveti treaba.Ati facut in asa fel si ati uitat de ce a postat Nazirah si acum dezbateti iar si iar....problema ROMANIA.Haideti sa fim mai obiective.Atata timp cat jigniti tara in care v-ati nascut ,va jigniti pe voi insiva si pe parintii vostrii!!!
Daca am relatat un abuz nu inseamna ca mi/am jignit tara in care m/am nascut, e cam exagerata reactia ta. Am prezentat cazul ptr ca se incadra in tema topicului.
Si crede-ma batool ca acesti oameni cu educatie superioara chiar nu stiu nimic despre islam.Ei stiu ce vad la televizor,atat.Adica musulmanii sunt teroristi.Din pacate asta este situatia.Si sa nu-mi spui ca unul care a studiat constructiile ani de zile este imposibil sa nu fi citit despre islam.E ca si cum toti oamenii ar trebui sa stie despre toate religiile existente,dar nu ce vad la televizor,ci din carti.Asa ceva nu exista!