Quote:
Originally Posted by maryam
Pot sa te ajut... numai numai sa vedem si noi :smile16: :o
Printable View
Quote:
Originally Posted by maryam
Pot sa te ajut... numai numai sa vedem si noi :smile16: :o
Da sora Maryam, de mult ne-ai promis aceste poze.
Inshallah sa le poti posta curand, cred ca vom sta cu ochii lipiti aici vreo cateva ore sa ne uitam si re-uitam la ele.
Nici eu nu stiu sa pun poze aici:o
Rania daca vrei te pot ajuta.. inshAllah nu este greu. Daca doresti sa imi spui si iti dau id-ul meu.:smile01: :smile01:
Inchallah, ma voi gandi la asta si iti trimit mesaj privat.Quote:
Originally Posted by Nur_AlGhadeeri
Ideea era ca daca voi sti sa pun poze nu mai am nici o scuza cand sunt lenesa si n-am rabdare sa le modific:smile33: :smile33:
Mulumesc pt ajutor
Voi pune si eu o poza un om simplu, e drept musulman pe pamantul sfant. Este impresionant, cum acest om in mijlocul unei furtuni de nisip, a coborat din camionul sau (era sofer, si lucra la curatenia in urma pelerinilor), si - a scos acoperamantul de pe cap , l-a pus pe pamant si si-a facut rugaciunea. Spuneam candva ca pentru mine ce am vazut atunci face mai mult decat orice lectie de religie. Aceea a fost o lectie de religie pentru mine.Atat de firesc...
http://i20.photobucket.com/albums/b2...n2903/hajj.jpg
Iman nu se vede poza... :smile308:
era prea mare Nour.... si am micsorat-o, in timpul acesta tu postai. :smile01:
SobhanALLAH... sobhanALLAH... ALLAHU AKBAR
Alhamdulillah!!!:) :) :)
Imenul Puternic Care Il Au,indiferent De Circumstante "rugaciunea Este Rugaciune"!!!!
Asta ar trebui sa consitue o lectie buna pt mine care nu-s in stare sa ma trezesc la fajr:o :o :oQuote:
Originally Posted by gabriela guettat
Ce credinta puternica, machallah