Originally Posted by Lacra
Salaam alaykum wa rahmatoullah wa baraketul frate,
Nu am putut citi aceste randuri fara sa iti scriu cateva cuvinte...Ceea ce imi doresc pentru tine si sotia ta si celor apropiati tie,si tuturor in aceasta situatie , este ceea cu ce m.a binecuvantat ALLAH SOBHANA WA TAALA pe mine...sa.i binecuvanteze pe toti ce privesc cu grija, neliniste si intristare pe cei ce inca nu cunosc adevarul....Inainte de a ma converti , am discutat cu preotul meu duhovnic despre viitorul meu sot, despre bunatatea ,linistea si pacea care mi.o ofera , pace pe care nu o gaseam decat dupa impartasit , dar din nefericire acea pace dura cateva ore, apoi inima mi se tulbura din nou...I.am zis ca este o minune, ca e inger, nu om , ca asa purtare nu am intalnit.o la un crestin in toata viata mea...Apoi preotul mi.a spus niste cuvinte ce pe moment m.au tulburat,dar m.au indreptat spre cautarea adevarului , si a urma drumul in cunoasterea Islamului...Mi.a spus : "Nu e inger,baiatul e doar musulman, linistea, pacea si schimbarea ta in bine vine din Islam , sotul tau e un bun musulman si in comportamenul lui se reflecta toate acestea. Islamul inseamna pace, bunatate si cumintenie, ai sa gasesti multa pace si sprijin dupa ce te vei casatori, in aceasta religie,pas cu pas dupa ce ai sa o descoperi."Apoi m.a intrebat de ce vreau sa ma convertesc ,atunci i.am raspuns ca "vreau ca, copiii nostri sa aiba religia ambilor parinti si, completandu.ne perfect pe pamant , iubirea noastra e una perfecta si infinita incat ne dorim sa ne bucuram de aceeasi fericire si in cealalta lume, de aceea trebuie sa imbratisam aceeasi religie". Asa i.am raspuns atunci , apoi am cercetat daca are dreptate, si a avut, am aflat in Islam cele mai curate si mai drepte cai de purtare si m.am convertit inainte de casatorie . Sper sa fim cu totii un bun exemplu pentru ceilalti , sa ne comportam cat mai bine , multumindu.l pe ALLAH SOBHANA WA TAALA ,si in asa fel, poate reusim sa.i facem pe cei de langa noi sa se gandeasca si sa cerceteze , iar in cele din urma sa gaseasca adevarul , pacea si fericirea sublima in Islam,si aici pe pamant si pe lumea cealalta! INSHALLAH