:salam:
Eu cand o sa ma fac mare :D ...mi-ar placea sa am una bucata fetita si una bucata baietel...tesnim fetita,wassim baietu' :smile01:
Printable View
:salam:
Eu cand o sa ma fac mare :D ...mi-ar placea sa am una bucata fetita si una bucata baietel...tesnim fetita,wassim baietu' :smile01:
Quote:
Originally Posted by bebe_amour
pai u ai deja o fata tesnim...mai tre sa il mai faci si pe wassim:D:D
si inca vreo cinci sa nu se simta copiii singuri:D
ALI (NOBIL/THE MOST HIGH) SAMIR (BUN COMPANION ) si MOEEN SAMIR pentru baieti si daca e fata QURRAT UL AIN(LUMINA OCHILOR ) MAIRA (LUNA) ,cate 2 nume ca sa nu se supere nimeni...:36_1_21:
cine te aude zice ca asa e :D :D :DQuote:
Originally Posted by anna
Quote:
Originally Posted by bebe_amour
pai nu asa ai zis u? u si cu barbatu-tu?:D:D:D
Quote:
Originally Posted by anna
:36_1_21: :36_1_21: :36_1_21: majnouneeeeeeeeee....stii ca glumeam,acum spui in gura mare? :beberon: :beberon:
ce nume serioase...mie imi vin in minte nume mai caraghioase:D
o sa incerc totusi sa le dau nume frumoase in acte, dar acasa cine stie cum ii strig...eu inca nu m-am gandit serios la nume.
Haneen, vrei sa spui aici ca i-ai asigurat locul in Rai sotului tau... si tie? InshaAllah! Sa iti traiasca fetitele toate.... si sa te bucuri de ele si inshaAllah sa fie dintre cele mai credincioase sa faca cinste mamicii lor curajoase. da-mi un buzz pe mess cand esti on line sa iti pun o lista cu sute de nume.
Eu nu cred dar daca as avea 3 ani mai putin, as mai face o fata care sa se numeasca Hanan sau Yaqin. pastrez numele pentru nepotii mei inshaAllah, daca ai mei copii le vor accepta desigur.
Cand am pus numele celei de-a doua fetite am cautat hadith-uri cu nume preferate sau indicate de Profet (sal Allahu alaihi wa salam) pentru fetite... asa cum s-a pronuntat vis-a-vis de alegerea numelor ca Abdurahman, Abdallah...etc, si nu am gasit nimic.
In ziua in care am inregistrat-o pe asta mica la primarie, era Ramadan, si vorbea dupa maghrib un seckh din Medina, care spune un hadith conform caruia Profetul spunea ca e preferabil pentru o fetita sa se numeasca Hanan:smile308: Sotul meu mi-a zis sa nu ma supar, ca e haram, Allah a hotarat deja numele ei si ... oricum "tu si mama ta l-ati fi pronuntat gresit!" - zice sotul. Hmmm!:smile19:
Imanica frumusica trimite lista aia ca la mine e deschis pc-ul non-stop.
Pupa-te mama sa te pupe.
Sa stii ca si eu am cautat mereu pe net dar mi-e greu sa ma hotarasc.Mereu am nascut si-au stat copchiii cite o sapt. in casa fara nume.Mama batuta in cap ce sunt!:smile26:
De ce e haram Hanan?Eu am o cumnata pe care o cheama Hanen,sau Hanan(asa cum e nick-ul meu:cup1: ) ca nu imi dau seama care-i diferenta!:beberon:
Vrem un nume frumooos!Dar asa cum ziceam Hanan/Hanen avem in familion,avem Rasha,Iman,Fatima,Shahd,Yasmin,Habiba,Huda,Aisha,A mira si Israa(ale mele doua)si or mai fi dar mai indepartate si nu le stiu eu.
Data trecuta ne-am gindit si la Nawal(asa o cheama pe draga mea soacra) dar pina la urma s-a razgindit omul .
Si al meu vrea tot nume din hadituri sau ceva mai cum sa le zic,religios asa...
Imi zicea de Rahma,dar nu stiu ...
Nu e haram! De unde ai inteles asta? E preferabil! EEEE de la hormonii de sarcina ti se trage!:smile06:Quote:
Originally Posted by hannen