draga tzepes..de obicei cand avem un memru nou pe forum, ordinea de idei e alta; intri la "bine ati venit!" , te plimbi prin forum, iti dai cu parerea, nu sari direct la amenintari:D
noua ne place forumul asa cum e.
Printable View
draga tzepes..de obicei cand avem un memru nou pe forum, ordinea de idei e alta; intri la "bine ati venit!" , te plimbi prin forum, iti dai cu parerea, nu sari direct la amenintari:D
noua ne place forumul asa cum e.
Darag Tzepes , nu ameninta ca numai tu ai de pierdut .
Poti suna la numarul asta 0722-586217 daca ai ceva de comentat .
Mai Vlad Tepes si eu sunt o aparatoare a crestinismului , mai exact a ortodoxismului si catolicismului ,insa nu inteleg de ce ai o parere atat de proasta despre Taiba. Eu colaborez cu ei si sunt f seriosi cu mine , imi respecta religia , nu am auzit nici un fel de aluzie la religia mea .Sunt mai mult decat OK.
domnule tepes nu ameninta ca asta nu e o comportare civilizata. nimeni nu obliga pe nimeni la nimic ce nu vrea asa ca nu vad care eproblema. acuma hai sa te intreb cum e cu martorii lui iehova si cu pocaitii care vin sa iti predice la usa?? si aia te obliga sau cum? numai musulmanii? eu zic sa iti vezi de treaba si sa citesti forumul mai intai de a fii asa vehement impotriva noastra
Woow!
Cred ca e o gluma mai putin inspirata...
Tepes a fost un aparator al valorilor morale... nu cred ca era semit sau rasist...
SHUT UP:36_1_21:Quote:
Originally Posted by Tzepes
Tzepes doamne,:D ma dor falcile de ris!!!
Dupa ce m-a enervat una care urla la urari de ce tipa lumea la sarmanii evrei .(sarmanii care casapesc civili nevinovati pe capete,ptiu !)si-i spui cu ocazia asta sa mai traga o gura de aer,sa nu pateasca ceva doamne fereste!
Hai ca iar ma enervez.
Stii ce ti-as zice tie?Da` nu zic ca ma baneaza Adminul.
Doar fa pasi ca ai ramas in urma cu sabia aia ruginita bre.
Acum is la moda bombele sub fuste si hijab-uri,asa ca jaleaaa,fugi cit mai poti.Ma`c sa dau un luciu la bazooka:D
Ce zici te tine yataganul?:D :D
Tepes cred ca ti/ai intrerupt tratamentul recomandat de psihiatru si te/ai decompensat si delirezi. Cum iti permiti sa ameninti cu moartea pe un forum public. Veziti de valorile tale si ale ordinului tau si lasa/ne.
Poate ne spuneti si noua ce e cu "Ordinul Basarab"...
din doua una:
ori este o gluma proasta..
ori acest "Ordin" e un grup fanatic...
oare la asta va indeamna Biblia?
~~~
ORDINUL BASARAB nu are k scop chatul sau explicatiile pe forumuri, ce a fost de zis s-a zis in primul mesaj postat.
Nu suntem impotriva musulmanilor ci suntem impotriva celor care incearca sa ne stirbeasca identitatea socio culturala,
Mesajele de acest gen au fost trimise mai multor comunitati - nu numai musulmane.
Cine a intzeles - bine, cine nu sa mai citeasca odata mesajul de pe prima pagina a site-ului.
Scopul NOSTRU declarat si bine definit este sa ne aparam valorile,
oricine va incerca sa le aduca atingere, fara deosebire de religie, rasa, convingere politica etc.
Acesta a fost ultimul mesaj postat de NOI pe acest forum.