Re: Contra Caderii Parului
de unde iau ulei amla darbur?dati-mi o adresa in bucuresti va rog..
salam alaikum wr wb.
interesanta discutia despre tratamente pt par :)
eu va recomand sa incercati uleiul de argan.nu stiu dak se gaseste in romania, dar va pot spune sigur k este f bun pt ten si fanere si nu numai.se foloseste si la gatit.
am vazut la televizor chiar acum 2 ani k l“oreal paris a acordat o bursa de studii unei magrebine pt cercetarea proprietatilor terapeutice in domeniul dermato-cosmetic al uleiului de argan, urmand a lansa pe piata ulterior produse care contin acest ulei.nu stiu dak au aparut aceste produse sau nu,dar in tarile maghrebului femeile folosesc acest ulei fie k atare sau sub forma de sapun sau creme preparate in casa.
sper sa-l gasiti si inshallah sa va fie de folos.mie-mi place f mult.
de asemenea puteti folosi si uleiul de porumb sau uleiul de seminte de strugure, acestea gasindu-se si la noi in supermarketuri.
uleiul de argan este putin mai scump decat cel de masine, insa nu atat de scump ca cel de ricin si de obicei se vinde la litru.
Salaam aleykum dragele mele,m-am confruntat si eu din pacate cu aceasta problema cu mult timp in urma,dar vreau sa va impart cel mai bun tratament pt cadere si regenerare pe care l-am urmat este ff simplu.Se doar prin simpla aplicare regulata a uleiului de masline(in caz in care nu se gaseste ulei de par cu cactus si masline)conferindu-i parului si un aspect sanatos,lucios si ajuta la regenerare.Femeile din Orient numai asa ceva folosesc si au un par de "invidiat"