Originally Posted by amal
decat un set din acela din aur la 3000-4000$, mai bine o vacanta de vis...si ma multumesc doar cu o pereche de cercei frumosi cu pietre colorate, ca cei propusi de iman:)
ideea nu a fost de laudarosenie, doar de aratat, ca idee.... cine isi permite, primeste si mai mult de atata....
mi-ar fi si groaza sa ma duc la nunti cu colacul de aur la gat:D
daca asa ai fi obisnuita si deci ti s-ar parea absolut normal, ai merge.. acelasi lucru cum la 90% din femeile de pe lumea asta li se pare normal sa-si puna cand se marita rochie alba, de mireasa....
si haideti totusi s anu exageram si sa nu-l numim colac.... macar din respect pt cei care fac astfel de bijuterii.. indiferent de pret, ele se fac manual si inca cu f multa munca....
- imi plac bijuteriile mai fine. cele mari stau bine la putine femei; e drept ca de obicei la araboaice le sta f bine cu bijuterii mari.
multe femei rome, care isi pastreaza traditiile 100%, ma refer la cele care se casatoresc de la 15 ani, sau la cele care nu se casatoresc altfel decat virgine, sau la cere pt care fam lor primeste bani, si asa mai departe..... toate astea isi pun aur si-n cap... si mi se pare ca salbele alea de aur de la gat chiar le sta f bine.. si daca nici tiganii traditionalisti nu au aur , atunci nush de cine sa mai vb...
deci hai s anu vb numai de araboaice.....
asa ca cine are posibilitate, de ce nu si-ar cumpara?