Quote:
Originally Posted by
nur
salam aleikum,
nu sunt cuvinte care sa poata exprima bucuria pe care voi toate o aduceti sufletului meu...va iubesc din tot sufletul !!!!!Allah Ta'ala sa va tina sanatoase pe voi si famiile voastre ,sa va fereasca de necazuri si de dureri.Ameen.ce pot sa spun ....daca am trecut peste dureri ,socuri ,si toata disperarea ,am facut-o datorita faptului ca Allah Subhana Wa Ta'ala vegheaza asupra noastra si ne intareste in cele mai grele momente.faptul ca sunt musulamna (alhamdulillah),si ca port hijab ma ajutat sa trec peste rusinea de a-mi fii pierdut parul in urma chimio-terapiei,mi-a dat forta de a merge mai departe ...iar acum pentru ca suntem in familie am sa va spun bomba:sotia pe care Ahmad a ales-o sa-i fie soata este una si aceeasi cu buna si intima mea prietena pe care am avut-o in romania in tot timpul cat am fost departe!!!!ea este cu 6 ani mai tanara decat mie si a fost mai mult decat sora mea aici.sincer,am vrut sa o urasc si pe ea si pe Ahmad ....dar nu pot ,pt ca dragostea pe care le-o port intru Allah este mult mai puternica decat orgoliul si durerea mea,cat despre Ahmad jr,nu nu vb cu el ...nu am voie!iar pe perioada cat bunicii lui vor fii aici el si tatal lui vor fii in emirate in vizita la unchi.poate sunt rea dar faptul ca el este la bine si este iubit de tatal lui m-a facut sa revars toata dragostea mea de mama asupra lui Amin care nu are nici un sfert din ce are fratele lui,Amin care s-a obisnuit sa spuna:mi-ar place dar ommi nu poate sa-mi ia ,sau poate insh'Allah mai tarziu am sa am si eu .....:( .nu sunt in masura sa dau sfaturi dar pt toate surioarele care sunt la inceput de casnicie am o povata:nu va lasati manipulate de soti si familiile acestora,nu va uitati valoarea,si faptul ca toti suntem egali in fata bunului AllahTa'ala nu va lasati sotii sa va ingenuche doar pt ca vreti sa aveti o familie si pt ca familia sa nu se rusineze cu voi!eu am renuntat sa practic meseria pt care am invatat mai mult de 15 ani doar pt ca "sotul"meu se simtea rusinat sa-si lase sotia la munca(de fapt era foarte gelos pt ca reusisem sa termin fac de medicina la el in tara si eram chirurg ca si el ...chiar mai mult eram ginecolog ,o meserie fffff bine platita in tarile arabe si chiar peste tot in lume)nu faceti ca mine!!!!!!!!!!!!!!!!! fiti tari si aratatile sotilor vostrii ca nu sunteti cu nimic mai prejos decat ei.cu asta inchei pt ca nu vreau sa par o fem ranita care-si varsa naduful pe bietii barbati.va pupicutesc tare si inca o data va multumesc la toate.:002:
:006:
assalamualaikum wa rahmatuAllahi wa barakatuhu,
...maaaashAllah, draga surioara Nur, mashAllah,
cit de mult te iubeste Allah subhanahu wa ta'ala!!!!!....
" Va vom incerca cu putina spaima, foamete, lipsire de bunuri, de suflete si de roade, dar binevesteste celor statornici. " Surat Al-Baqara:155
...alhamdulillah, Allah ta'ala te-a adus din intuneric spre lumina , din nestiinta spre adevar, si tot El, subhanahu wa ta'ala , ti-a marit si ti-a intarit credinta , facindu-te atit de puternica si rabdatoare...
.....inshAllah, fie ca sa treci peste toate greutatile, si peste incercarile la care Allah ta'ala te supune....
... ya Rabb, inshAllah, fie ca Allah sa te faca dintre cei bineplacuti Lui si sa-ti deschida portile Jannah-ei pentru dragostea ta pentru El!...
...inshAllah, amin!...
http://i19.photobucket.com/albums/b1...aschid/123.gif